In perioada sarbatorilor de iarna, program prelungit în pieţele sectorului 4

Primarul Cristian Popescu – Piedone a dispus ca, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, să fie prelungit programul de lucru în pieţele aflate în administrarea Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

Astfel, Edilul a dorit să vină în sprijinul cetăţenilor, oferind posibilitatea şi celor cu un program mai încărcat, de a se aproviziona cu produse tradiţionale, necesare preparării meselor festive de Crăciun şi Anul Nou.

fara descriereTotodată, prin adoptarea acestei măsuri, sunt sprijiniţi producătorii şi agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în centrele agroalimentare ale Sectorului 4, un program extins dându-le şansa de a satisface un număr mai mare de cumpărători şi de a-şi epuiza stocurile de produse.

Aşadar, începând cu 15 decembrie a.c. şi până la finalul anului în curs, pieţele Progresul, Sudului şi Apărătorii Patriei vor funcţiona, după cum urmează: de luni până vineri, în intervalul 06.00 – 21.00, sâmbăta, între 06.00 şi 19.00, iar duminica, între 06.00 şi 15.00.

Reamintim că în toată această perioadă, celor care vor dori să îşi achiziţioneze Pomul de Crăciun, le stau la dispoziţie 20 de locaţii, amenajate în pieţele Progresul, Sudului şi Apărătorii Patriei. Şi tot de pe platourile situate în faţa acestor centre comerciale pot fi cumpărate şi cadourile de Crăciun pentru cei dragi, dar şi ornamente pentru brad sau decoraţiuni festive.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate