În plin scandal cu clanurile, ispita Bianca Pop a fost cerută în căsătorie! Viitorul soț e nepotul unui manelist celebru

În plin scandal cu clanurile interlope, ispita Bianca Pop a fost cerut în căsătorie de iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

După ce a fost dată afară din hotel cu mare scandal, la Mamaia, ispita Bianca Pop a primit, în sfârșit și o veste bună. Și încă ce veste! Bruneta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Richard, nepotul cântărețuluik de manele Sorinel Puștiul.

Ispita Bianca Pop a fost cerută în căsătorie! Nunta, în viitorul apropiat

Bianca Pop spune că nunta va avea loc curând și la evenimnt vor cânta Andra, Salam, Minune, etc.

fara descriere

În tot acest timp, Bianca nu l-a uitat pe bărbatul care a scos-o de păr din hotel pentru că nu-și plătise nota de plată. Ea spune că va merge să depună o plângere penală împotriva acestuia, pe motiv că i-ar fi dispărut o poșetă de câteva mii de euro din cameră.

fara descriere

”Am o veste maximă! Mamă, ce fericită sunt, trebuie să vă spun și vouă. Ați văzut că a apărut în presă un articol la WOWbiz.ro că eu sunt iubita lui Richard, nepotul lui Sorinel Puștiul! Da, este adevărat, suntem împreună dar nu am spus la nimeni.

Citeste si: Bianca Pop, la un pas să bage în război două clanuri interlope! Povestea din spatele înregistrării în care ispita se plânge că a fost agresată

Citeste si: Ispita Bianca Pop șochează din nou: ”Eu nu... pe 1.500 de euro! Dacă mă ..., o fac pe 300.000 euro”

Citeste si: Bianca Pop, în filme pentru adulți? Ispita s-a filmat goală pușcă. Imagini interzise minorilor

Ispita Bianca Pop a fost cerută în căsătorie de nepotul unui manelist! Nu i-a uitat pe Carani

Eu pe la mare, eu la hotel, la ora 3 trebuie să merg la Inspectorul Capitalei, aici vorbim de chestii grave și serioase, am de depus niște plâgeri penale iar domnul... o să-mi dea mulți bani ca eu să-mi retrag plângerea, ați îneles?

fara descriere

Pe lângă asta, Richard, nepotul lui Sorinel Puștiul m-a cerut de soție! Și nunta va fi curând. Bineînțeles, va cânta: Andra, Florin Salam, Adrian Minune, Sorinel Puștiul, Tzankă... Nu pot să vă spun încă data, dar veți afla”, a povestit Bianca Pop într-un clip postat pe contul ei de socializare.

Ispita Bianca Pop a fost surprinsă, recent, de paparazzi în compania fostului fotbalist Marian Aliuță. Bruneta a recunoscut că a avut o scurtă relație cu acesta dar s-a scuzat spunând că n-a știut că acesta este însurat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate