În plină pandemie de coronavirus, preoții din Botoșani cheamă oamenii la rugăciune! Vor să plimbe pe stradă racla cu moaștele Sfintei Parascheva

Preoții din botoșani cheamă oamenii la rugăciune, în plină pandemie de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

În plină pandemie de coronavirus, unii preoți par să ignore măsurile impuse de autorități și îndemnul de a sta în casă și de a ieși doar atunci câns este absolut necesar.

De zilele orașului Botoșani, preoții vor organiza duminică, pe străzile orașului, o procesiune indeită. Va fi adusă racla cu moaștele Sfintei Parascheva, ia prreoții îi așteptă pe credincioși la rugăciune.

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat legea. Cresc salariile pentru această categorie de bugetari. Despre câți bani e vorba

Citeste si: China și SUA au declanșat războiul. Atacuri fără precedent. România este miza celor două puteri

Citeste si: A învins cancerul, dar a fost răpusă de coronavirus. Ultimele cuvinte pentru copiii ei, transmise printr-o stație radio: „I-am spus că o iubesc..”

Slujbele în biserici au fost suspendate pentru a evita răspândirea virusului

Autritățile au decis ca slujbele din biserici sp fie susrpendate pentru a evita răspândirea viruslui, iar asta a dus la multe nemulțumiri din partea cerdincioșilor. Chiar și episcopul Tomisului s-a arătat neumlțumit de măsurile luate de autorităție, în timp ce alte instituții alte statului sunt deschise.

”Iată, numai bisericile sunt închise. Celelalte instituții primesc câte unul la distanță, dar nu resping pe nimeni. Nădăjduim să găsim înțelegere, apropiindu-se cea mai mare sărbătoare, care ne dă tuturor lumină și viață. Să o avem cu lumină și cu Sfânta Împărtășanie”, a declarat episcopul Tomisului.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate