În plină pandemie, doi copii din Vâlcea nu au ce mânca şi stau într-o casă care se va dărâma pe ei. Bunica lor cere cu disperare un ajutor

Doi copilaşi fără părinţi din Vâlcea, rămaşi în grija bunicii, trăiesc într-o casă care stă să cadă pe ei şj nu au ce mânca.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Pandemia de coronavirus i-a lovit pe toţi pe neaşteptate. În timp ce unii oameni se gândesc ce provizii să îşi mai facă, doi copilaşi fără părinţi din Vâlcea trăiesc într-o casă care stă să cadă pe ei. Lăsaţi în grija bunicii, Laura, de cinci anișori și frățiorul ei, Mihăiță, de trei anișori, trăiesc un adevărat calvar zi de zi, arată Eveniment Vâlcean.ro.

Citeste si: Tânără de 16 ani, ucisă de o formă rară de coronavirus, la câteva ore de la confirmare. "Când am ajuns la spital, era deja cenușie. Murise deja..."

Citeste si: Întâmplarea care a marcat-o profund pe Brigitte Pastramă. A spus tot pe rețelele de socializare: „L-a bătut și l-a scos afară...”

Citeste si: Simona Halep, în lacrimi. A murit în această dimineață! A investit mii de euro în sportivă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

În plină pandemie, doi copii din Vâlcea nu au ce mânca şi stau într-o casă care se va dărâma pe ei. Bunica cere cu disperare un ajutor

Cei doi copii locuiesc într-o casă din satul Pietroasa al Comunei Valea Mare, Vrancea şi au fost găsiţi de Eusebiu Predonescu, un angajat al Ministerului de Interne. Privirile lor gingaşe şi inocenţa pură a copilăriei l-au impresionat profund pe angajatul MAI şi a făcut un apel în numele copiilor şi a bunicii neajutorate. 

 Eusebiu Predonescu s-a mobilizat alături de echipa sa şi le-au dus celor doi micuţi alimente şi jucării, dar pericolul nu este nici pe de parte evitat.

Citeste si: Un arădean a ieșit pe străzi să facă live după ora 22:00! Ce a trăit, l-a îngrozit! ”Fraților, vă rog, nu mai ieșiți din casă”!

 “Laura și Mihăiță au nevoie de dumneavoastră! OAMENII cu suflet mare care susțin copiii fără copilărie vă roagă să faceți cunoscut acest caz pentru a ajunge la locuitorii din comuna Valea Mare! Rezolvarea este la nivel local și vom fi alături de cei care vor lua o măsură pentru salvarea vieților celor 2 copii fără părinți! Fiți OAMENI! În această perioadă în care este indicat să stăm acasa, voi continua să fac cunoscute cele mai grave cazurile pe care le-am întâlnit de la începutul campaniei “Copiii fără copilărie”! “Asociația FII OM pentru om și mediu” vă oferă posibilitatea să donați pentru aceste familii în contul următor: RO62BRDE390SV47300013900ASOCIAȚIA FII OM – PENTRU OM ȘI MEDIUBRD- Sucursala Râmnicu Vâlcea (cu mențiunea pentru Copiii fără copilărie din județul Vâlcea). Chiar avem nevoie de ajutorul dumneavoastră! MULȚUMIM!”, spune Sebi Predonescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

L-a dat AFARĂ într-un mod inexplicabil! Este bomba momentului pe piața media: Azi am primit înștiințarea oficială

Ce banc îl făcea să râdă pe Ceaușescu: „Toți îmi făceau semne să tac, dar la tupeul meu, am spus”!

Povestea emoţionantă a lui Sergiu, tânărul care s-a dus călare la soţia lui care tocmai născuse. Poliţiştii au rămas impresionaţi

Bianca i-a dat un ultimatum lui Alex Bodi. Singura condiție prin care a acceptat împăcarea: „Cine greșește, plătește!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies