În ”Povestea noastră”, Filiz suferă în tăcere

Decizia lui Filiz de a rămâne căsătorită cu Cemal îl șochează pe Barîș.

Autor: C.L.

Filiz, care s-a văzut nevoită să renunțe la dragostea ei pentru a-și păstra frații alături, face fata cu greu despărțirii de Barîș. Dezamăgit peste măsura de hotărârea femeii iubite, Barîș renunță la Filiz.

Filiz suferă în tăcere, însă gândul că a făcut ceea ce trebuia pentru ca familia să rămână unită o determină să își infrunte destinul. După despărțirea de Filiz, Barîș este de negăsit.

Chipeșul tânăr va lua o decizie neașteptată.

Citeste si: Mama Marinei, apariție de senzație, din nou, la ”Puterea Dragostei”! Atunci cu făcălețul, acum cu polonicul!

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Simina și ”Plușica” de la Puterea Dragostei, în rochii asemănătoare! Pe care stă mai bine?

Tufan reușește să divorțeze de Ferda, soția “plimbăreață”, însă problemele pe care aceasta i le-a pricinuit și, de pe urma cărora el și Tulay au de suferit, nu mai contenesc.

Citeste si: E oficial! Andreea Mantea a confirmat relația! Frumoasa prezentatoare TV iubește din nou

Frații Elibol sunt puși în fața altei situații dificile.

Yeliz, fiica cea mare a lui Fikri, este protagonista unui scandal de proporții, cu repercursiuni grave pentru frații săi vitregi. Din cauza anturajului dubios pe care îl are, femeia expune întreaga familie Elibol la pericole uriașe.

Nu ratați azi un nou epsiod din ”Povestea noastră”, de la 20.00, la Kanal D

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies