In prag de iarna, Carmen Negoita risca sa fie scoasa din casa! Milionarul Ionut Negoita, fostul sot, ii cere sa plece cu copiii din vila in care locuiesc! "Traiesc intr-un stres continuu. El nu isi da seama ca loveste si in copii?”

Desi lasa senzatia ca toate ii merg ca pe roate, Carmen Negoita se confrunta in aceasta perioada cu o situatie de-a dreptul strigatoare la cer. La patru ani de la divortul ei de milionarul Ionut Negoita, acesta i-a solicitat sa paraseasca vila in care femeia locuieste si isi creste copiii singura!

Distribuie pe:

fara descriereIn 2010, cand au semnat actele de divort si au facut partajul bunurilor comune, milionarul Ionut Negoita ar fi fost de acord si a semnat la notar ca ii lasa fostei sale sotii, Carmen Negoita, o vila cu etaj. In fond, era vorba despre locuinta in care s-au nascut copiii lor, Ingrid si Harry, iar la vremea respectiva cei doi fosti soti au decis ca este spre binele copiilor ca acestia sa ramana in casa in care au crescut. Ulterior insa, Carmen Negoita a avut surpiza sa constate ca vila pe care i-o lasase Ionut Negoita era ipotecata, iar beneficiarul ipotecii era Robert Negoita, fratele fostului sau sot.

fara descriereCarmen Negoita alaturi de copiii ei, Ingrid (14 ani) si Harry (12 ani) Dupa doi ani in care a tot asteptat ca situatia sa se remedieze, Carmen si-a dat sotul in judecata solicitand ridicarea ipotecii existente pe vila din Voluntari unde ea ramasese sa isi creasca singura copiii. Asa a inceput procesul anevoios care dureaza de mai bine de doi ani, fostii soti ajungand sa se razboiasca in instante pentru casa in care cresc si traiesc copiii lor. fara descriereMilionarul Ionut Negoita este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din RomaniaSi asta pentru ca, intre timp, lui Ionut Negoita nu i-a mai convenit invoiala de la divort si i-a propus fostei sotii sa paraseasca vila cu etaj din Voluntari si sa se mute impreuna cu cei doi copii, respectiv fata si baiatul lor, intr-un apartament cu doua camere. Lucru pe care blogerita de moda l-a refuzat sustinand ca fostul sot nu are nici probleme locative si cu atat mai putin financiare.

fara descriere"Tin sa precizez ca in acest proces nu se cer alte bunuri, ci doar ca fostul meu sot sa isi respecte obligatiile pe care si le-a asumat la divort, prin contract. Au trecut totusi patru ani de atunci. Consider ca judecatorii nu ar avea de ce sa nu imi dea castig de cauza, doar daca s-ar merge pe langa lege. Procesul a tot fost amanat de avocatii lui si nu vad de ce cand este atat de simplu: judecatorii  trebuie doar sa dispuna sa isi indeplineasca obligatiile asumate, care sunt scrise negru pe alb. Nu este normal sa traiesc intr-un stres continuu, sa nu stiu incotro sa o iau, iar copiii mei sa ma vada asa zi de zi. El nu isi da seama ca atunci cand ma ataca pe mine loveste si in copii?”, a declarat Carmen Negoita pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate