In prag de Sarbatori, Roxana de la Spin s-a trezit cu conturile blocate!

Desi ne aflam in perioada Sarbatorilor de iarna si fiecare om incearca sa isi dramuiasca banii si sa ii chibzuiasca cat mai bine, angajatii de la stat taie in carne vie si pun popriri pe conturile celor care au datoreaza bani.

Distribuie pe:

fara descriereAsa a patit si cantareata Roxana Andronescu, fosta solista a trupei Spin, care in urma cu cateva zile a avut surpriza sa constate ca cei de la Fisc i-au facut o “bucurie”, punandu-i poprire pe conturi pentru neplata unor datorii mai vechi.

“Draga Mos Nicolae, iti multumesc din suflet pentru cadoul anticipat (poprire pe cont pe toate alimentarile - adica tot ce castig, pentru plata unor datorii la stat din anii 2010 si 2011 de care nu stiam pana mai de curand), NU TREBUIA SA TE DERANJEZI!!!”, a scris artista pe pagina sa de socializare.

Asa au patit si alti 100.000 de bucuresteni in aceste zile. Masura blocarii conturilor vine dupa ce autoritatile locale au decis sa-si recupereze banii din impozitele neachitate pana acum, chiar daca este vorba despre taxele de anul acesta.

Cei care vor sa le fie deblocate conturile trebuie sa-si achite datoriile la ghiseele Directiilor de Taxe si Impozite Locale de care apartin. Vor primi de la functionari un document pe care trebuie sa-l duca la banca pentru ca sa-si poata folosi din nou banii din cont.

Cei care vor sa le fie deblocate conturile trebuie sa-si achite datoriile la ghiseele Directiilor de Taxe si Impozite Locale de care apartin. Vor primi de la functionari un document pe care trebuie sa-l duca la banca pentru ca sa-si poata folosi din nou banii din cont. - See more at: http://www.b365.ro/100-000-de-bucuresteni-cu-conturile-blocate-inainte-de-sarbatori-din-cauza-taxelor-neplatite_220732.html#sthash.aDZJXgpW.dpuf

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate