În premieră, WOWbiz.ro a intrat în casa băieților de la Puterea Dragostei! Nu o să îți vină să crezi ce s-a întâmplat în camera roșie! VIDEO EXCLUSIV

Reporterii WOWbiz.ro au intrat, în premieră, în casa băieților de la Puterea Dragostei și au filmat acolo unde camerele video nu au ajuns niciodată. Am aflat toate secretele de pe platoul de filmare, iar în camera roșie, Marius a pus o întrebare fulger

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan, Cornelia Ionescu

fara descriere

O echipă a reporterilor Wowbiz.ro a intrat, în premieră, în casă băieților de la Puterea dragostei pentru a afla toate secretele din locul în care stau zilnic cei mai interesanți reprezentanți ai sexului tare din show-ul moderat de Andreea Mantea.

Dacă în cazul fetelor, gazdă ne-a fost Bianca Comănici, frumoasa concurentă care a câștigat primul sezon al emisiunii, iar acum și-a găsit iubirea în brațele lui Livian, ei bine, în locuința băieților, Marius a fost cel care a făcut prezentările, secondat de Livian și de Ricardo.

fara descriere

WOWbiz.ro a intrat la Puterea Dragostei în casa băieților. Ce scrie pe globulețele de pe brad

Puși pe șotii, băieții au vrut să ne arate prima dată…camera roșie, în care au dezvăluit ei, la unison, se spun toate…”minciunile” și se produc ”trădările”. Mai mult, ca o exemplificare, la un moment dat, întrebat dacă ar putea să vorbească concret pe această temă cu reporterul Cornelia Ionescu, unul dintre cei mai carismatici concurenți, Marius a făcut o cerere inedită în căsătorie, firește, în glumă. În același ton, a primit un răspuns afirmativ, moment în care Marius a mai făcut o serie de comentarii haioase care l-au inclus și pe Ricardo.

După camera roșie, băieții au devenit un pic mai serioși și au prezentat bradul, cu toate globulețele pline de mesaje de dragoste pentru iubitele lor din casă, apoi mesajele de pe pereți, terasa de întâlniri și…canapeaua și bucătăria.

Citeste si: Scandal între Flick și urmăritori! Totul a pornit de la o poezie: „Apucă-te, bre, de videochat”

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea Dragostei, distrusă de durere. Anunțul făcut de ea: „Să te odihnești în pace!”

Citeste si: Ce ascunde Bianca de la Puterea Dragostei în bagajul din camera de hotel din Istanbul? Livian va avea o surpriză când va ajunge acasă și va afla EXCLUSIV

fara descriere

WOWbiz.ro a intrat la Puterea Dragostei în casa băieților. Ce a făcut ”Brazilianul” pe masă

WOWbiz.ro a intrat la Puterea Dragostei în casa băieților, noi, reporterii, am aflat toate secretele lor, iar la final, la îndemnul concurenților, ”Brazilianul” s-a urcat pe masă și a făcut un dans care îl caracterizează, pe o melodie de petrecere, pusă pe telefon de Ricardo. Nu au lipsit aplauzele și o nouă invitație, în care să se prezinte pentru WOWbiz.ro ce nu se va vedea niciodată pe micul ecran.

Vezi AICI și reportajul din casa fetelor de la Puterea Dragostei.

Nu rata în zilele următoare un reportaj exclusiv WOWbiz.ro în locurile secrete de pe platourile de filmare de la Puterea Dragostei, acolo unde băieții își descarcă nervii și unde își fac confidențe. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate