În premieră, WOWbiz.ro a intrat în casa fetelor de la Puterea Dragostei! Bianca ne-a fost ghid și ne-a arătat lucruri care nu se văd la televizor VIDEO EXCLUSIV

Reporterii WOWbiz.ro au intrat, în premieră, în casa fetelor de la Puterea Dragostei și au filmat acolo unde camerele video nu au ajuns până acum. Iar Bianca ne-a arătat secretele de pe platoul de filmare.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan, Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

De mai bine de un an, Puterea Dragostei este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, iar tinerii care au intrat în show-ul matrimonial difuzat de Kanal D au devenit adevărate vedete, adorate sau urâte de fanii emisiunii.

Acum, în premieră, reporterii Wowbiz.ro au intrat în casa fetelor de la Puterea Dragostei și , cu ajutorul Biancăi au descoperit lucruri care nu au fost văzute până acum la televizor.

Bianca ne-a fost ghid pentru că este, așa cum îi place chiar ei să-și spună, ”mama casei”, este veterana show-ului, câștigătoarea primului sezon de la Puterea Dragostei și concurenta care a creat poate cele mai multe discuții în casă, dar și în afara ei.

fara descriere

Bianca ne-a arătat locul unde sunt ținute fotografiile concurentelor aflate în casă, celebra oglindă (locul unde fetele adoră să-și facă poze), dar și masa din bucătărie, acolo unde mai toate fetele și-au scris numele sau au lăsat mesaje pentru a nu fi uitate.

Am intrat la Puterea Dragostei și am filmat secretele din casa fetelor! Care este cel mai romantic colțișor

Cu ajutorul Biancăi am descoperit și câteva mesaje secrete, scrise pe rafturile dulapurilor, dar și povestea din spatele acestora.

fara descriere

Reporterii WOWbiz.ro au deschis ușile dulapurilor din bucătărie, au filmat ce se află în fiecare raft și au aflat care este cel mai romantic colțișor din casa fetelor de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Andra Volos a făcut-o pe Mariana de la Puterea dragostei să plângă! Ce gest impresionant a făcut iubita lui Mocanu chiar în seara în care a fost eliminată din show! ”M-a luat în brațe și mi-a făcut o promisiune”

Citeste si: Puterea Dragostei! Jador a spus adevărul despre ce s-a întâmplat cu el și Ella la Londra

Citeste si: Incredibil! Cum a intrat Mariana pe platourile de filmare ale emisiunii Puterea Dragostei! Sigur n-ai văzut-o îmbrăcată așa până acum

 

fara descriere

Bineînțeles că nu doar Bianca ne-a fost ghid în casă, ci și Mariana, care așa cum i-a obișnuit pe telespectatori, e prezentă… peste tot!

Nu ratați în următoarele zile un reportaj de senzație în casa băieților de la Puterea Dragostei și vedeți cum ne-au întâmpinat concurenții

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate