Stiri

In razboiul pentru averea lui Adrian Paunescu, mostenitorii poetului au “uitat” cateva camere dintr-o casa si vreo trei tablouri de perete!

Copiii si vaduva lui Adrian Paunescu sunt si acum in proces pentru impartirea averii poetului mort in noiembrie 2010. Mai exact, fiica nerecunoscuta a lui Paunescu, dupa ce si-a castigat in instanta paternitatea, vrea si parte din averea marelui poet.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


In razboiul pentru averea lui Adrian Paunescu, mostenitorii poetului au “uitat” cateva camere dintr-o casa si vreo trei tablouri de perete!icon photo
In procesul care dureaza de mai bine de cinci ani, in prima faza averea a fost impartita intre vaduva si toti cei 4 copii ai poetului, insa Andreea Barlea, devenita acum Paunescu, a fost nemultumita de hotararea instantei, iar procesul a continuat. In primavara acestui an, ea a contestat evaluarea facuta frumoasei vile din str Dionisie Lupu, acolo unde a locuit Paunescu zeci de ani.
In razboiul pentru averea lui Adrian Paunescu, mostenitorii poetului au “uitat” cateva camere dintr-o casa si vreo trei tablouri de perete!

Pana pe 21 iunie, cand este stabilit noul termen al procesului, partile trebuie sa se puna de acord, cate camere sunt in vila din Capitala si unde sunt cateva tablouri si icoane. 

Cititi continuarea pe stirilekanald.ro

 

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune