În seiful furat de la o sucursală din Braşov erau 200.000 lei, suma e asigurată

Reprezentanţii Băncii Transilvania spun că în seiful furat, miercuri noapte, de la o sucursală din Braşov se aflau aproximativ 200.000 de lei, iar suma este aigurată, ”neexistând riscuri de pierdere nici pentru clienţi, nici pentru bancă”.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

Într-un comunicat transmis, joi, Banca Transilvania precizează că de la Agenţia Răcădău din Braşov, aflată pe strada Tâmpei nr. 8, a fost sustras un seif în care erau aproximativ 200.000 de lei.

”Alarma s-a declanşat imediat, iar reprezentanţii companiei de pază cu care banca are contract au ajuns prompt la faţa locului. În prezent sunt în derulare procedurile specifice de investigare de către organele abilitate, pentru stabilirea persoanelor responsabile, iar Banca Transilvania acordă întregul suport în acest sens. Suma este asigurată, aşa încât nu sunt riscuri de pierdere nici pentru clienţi, nici pentru bancă”, mai spun reprezentanţii Băncii Transilvania.

Potrivit acestora, agenţia la care a avut loc incidentul corespunde cerinţelor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, fiind dotată cu sisteme de supraveghere, având pază umană pe timpul zilei şi contract cu o firmă de pază, iar personalul este instruit.

Jaful de la sucursala Băncii Transilvania din cartierul Răcădău din Braşov a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul 03.00.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, declara că, potrivit imaginilor surprinse de camerele de luat vederi ale băncii, în unitatea bancară au intrat două persoane care au forţat uşa de acces, au desprins apoi cutia de valori şi au fugit, lăsând la locul faptei mai multe obiecte, printre care şi ranga cu care au acţionat. După ce au furat caseta de valori care cântăreşte aproximativ 50 de kilograme, cei doi atacatori au fugit din bancă, intervenţia acestora durând aproximativ 40 de secunde, mai spunea reprezentantul Poliţiei Braşov.

Cei doi atacatori nu au fost prinşi până în prezent.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro


Citește și:

Primul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, intr-un interviu eveniment! Elena Udrea se va afla sub tirul intrebarilor celebrei jurnaliste

Imagini incredibile! Un bărbat din Tulcea și-a înscenat un accident. Camerele de supraveghere au surprins totul

Cazul care a șocat o lume întreagă. Criminalul de pe Twitter, care a omorât opt femei, și-a recunoscut vina. Riscă pedeapsa cu moartea

Moștenitoarea unui imperiu de băuturi alcoolice, condamnată la închisoare după ce a finanțat o sectă care folosea femeile ca sclave sexuale

Oroare în Sicilia. Trei români și un italian au violat o fetiță de 11 ani. Mărturii cutremurătoare ale minorei: ”M-au ținut cu forța”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies