In sfarsit, adevarul iese la iveala! Lucian Viziru "a fugit" din Romania din cauza bancilor! A fost executat silit pentru o datorie de 180.000 de euro

In vara acestui an, Lucian Viziru a lasat Romania pentru a se stabili in Germania, acolo unde, in prezent, lucreaza ca instructor la o scoala de tenis din Stuttgart. Plecarea fostului solist al trupei „Gaz pe foc” a fost, insa, mai degraba una fortata.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereAcum, Lucian s-a stabilit cu familia in Germania, unde preda tenisulIn 2007, Lucian Viziru era in culmea gloriei. Pe vremea aceea el juca intr-o telenovela si avea un contract extrem de bun cu trustul PRO. In acel an, Lucian a contractat un credit de peste 180.000 de euro, garantand pentru el cu un teren la munte.

Lucrurile n-au evoluat insa bine pentru Lucian. Dupa cateva luni, el a rupt contractul cu PRO-ul, iar cariera lui de actor a ramas in stand-by pana in ziua de azi. La inceputul acestui an, a incercat sa revina in muzica, cu un proiect nou, insa fara mare succes. La un moment dat, nu a mai putut sa-si plateasca ratele, iar banca l-a dat in judecata si a castigat. Astfel, la mijlocul anului trecut, bucurile sale, inclusiv terenul din judetul Brasov, au intrat sub sechestru, la fel si conturile actorului. Practic, tot ce castiga Viziru intra automat in conturile bancii, situatie destul de delicata, mai ales ca Lucian a devenit si tata cu destul de putina vreme in urma.fara descriereLucian Viziru s-a schimbat mult fata de perioada in care era vedeta

Momentul a fost unul cum nu se poate mai dificil, pentru ca la putina vreme dupa ce Viziru ajungea sa fie executat silit, el mai primea inca o lovitura foarte dificila. Dupa o lupta grea cu cancerul, Petre Viziru, tatal artistului se stingea. Atat Lucian, cat si fratele lui, Augustin, au facut un efort financiar urias si si-au dus tatal la o clinica din Austria, pentru a incerca sa opreasca evolutia bolii. Fara succes, insa! Conform lui Augustin Viziru, „nota de plata” a sarit de 100.000 de euro.fara descrierePe vremea cand canta cu trupa Gaz pe Foc

Astazi, Lucian pare sa fi lasat in urma trecutul si a luat-o de la capat intr-o tara unde nu are statut de vedeta. A plecat la inceputul acestei veri in statiunea germana Garmisch -Partenkirchen, unde a predat tenisul la un hotel, iar de la 1 octombrie s-a mutat la Stuttgart, lucrand tot ca antrenor. „Nu ma cunostea nimeni, insa am vorbit mult la telefon cu cei de la scoala de tenis si, in cele din urma, ne-am intalnit la o discutie si un antrenament de proba. Intamplarea a facut ca unul dintre proprietarii scolii de tenis sa-l cunoasca pe fostul meu partener de dublu, care e antrenor de tenis in Stuttgart”, a povestit Lucian pentru okmagazine.ro.

Dupa esecul in televiziune, Lucian Viziru a primit o lovitura dura si de la fostii colegi! A pierdut licenta trupei “Gaz pe foc”! Intra sa afli de ce!

Lucian Viziru s-a mutat in Stuttgart pentru un salariu de mii de euro!

Cata durere! Fratii Viziru si-au inmormantat tatal! Lucian a iesit din biserica, nu a mai suportat sa-si vada parintele mort!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate