In sfarsit! Cabinele actorilor de la TNB au fost renovate!

Ani de zile, marii actori ai Romaniei au jucat pe o scena subreda si s-au schimbat in camarute darapanate care nu pot fi catalogate drept cabine intr-un teatru respectabil. Acum, Teatrul National, aflat in plina renovare, a inceput sa isi schimbe fata.

Distribuie pe:

fara descriereCabinele actorilor de la Teatrul National au fost renovateAni de zile, marii actori ai Romaniei au jucat pe o scena subreda si s-au schimbat in camarute darapanate care nu pot fi catalogate drept cabine intr-un teatru respectabil. Acum, Teatrul National, aflat in plina renovare, a inceput sa isi schimbe fata. Reporterii WOWbiz.ro au patruns in noile cabine destinate artistilor.

fara descriereS-au montat oglinzi nou-noutefara descriereAu fost cumparate canapele noiFotografiile realizate de reporterii WOWbiz.ro demonstreaza ca actualele incaperi nu mai au nicio legatura cu ceea ce stiam, candva, despre TNB. Actorii au, de acum, toate motivele sa dea uitarii camarutele cu mobila veche, de pe vremea "raposatului". Acestea s-au transformat in cabine frumoase si primitoare, dotate cu oglinzi nou-noute, canapele moderne, masute de cafea si toalete cu dusuri.

fara descriereToaletele au fost modernizatefara descriereActorii au si dusuri la dispozitieDaca e sa ne luam dupa rezultatele unor sondaje de opinie facute in ultimii ani pe intregul mapamond, aspectul locului de munca scade sau creste, dupa caz, eficienta angajatilor. Se pare ca actorii de la TNB sunt o exceptie: au facut o treaba senzationala si fara masute de cafea si canapele de lux. Sa vedeti cat de mult vor performa si de acum inainte!

fara descriereRodica Popescu Bitanescu

 

 

Contactata telefonic de reporterii WOWbiz.ro si intrebata ce parere are despre noua fata a Teatrului National Bucuresti, actrita Rodica Popescu Bitanescu ne-a declarat: "Nu pot sa va spun decat ca mi se pare frumos ce am vazut eu pana acum. Teatrul este in continuare in renovare, dar sunt convinsa ca rezultatul va fi unul deosebit".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate