Emily Burghelea

Medicii au aflat ce are Emily Burghelea

Vedete

„În sfârșit!” Medicii au aflat ce are Emily Burghelea! Blondina a stat toată noaptea în spital, cu dureri cumplite: „Doamne!”

Emily Burghelea a aflat cu ce probleme de sănătate se confruntă!

Ultima perioadă a fost una foarte grea pentru Emily Burghelea. Imediat după ce a adus pe lume și cel de-al doilea copil, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a trecut de la extaz la agonie.

Zile la rând s-a confruntat cu așa numita ”febră a laptelui”, ajungând chiar și la spital de câteva ori, totul fiind, însă, în zadar.

Citește și: Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital! Nici ei nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă: „Am crezut că mi se termină viața”

Emily Burghelea a aflat cu ce probleme de sănătate se confruntă 

Iar ulterior, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, căci durerile pe care le avea și febra mare au copleșit-o, fapt ce a făcut să ajungă, din nou, pe mâna medicilor.

Așa se face că zile și nopți la rând, blondina le-a petrecut pe patul de spital, fiind mereu susținută de soțul ei, dar fără a primi vreo veste îmbucurătoare din partea medicilor.

Cinci diagnostic diferite, o posibilă operație de apendicita, anulată ulterior, au fost verdictele pe care proaspăta mămică le-a primit în spitalul privat unde a ales să se trateze.

Astfel că, fără a știi nimic sigur și simțindu-se tot mai rău, în cele din urmă, Emily Burghelea a ajuns la un spital de stat.

După o noapte petrecută și acolo, în final, conform spuselor lui Andrei, vedeta a aflat care este, de fapt, problema ei de sănătate.

”Normal că ne-au lăsat acasă cu diagnostic: evaluare generală. Deși pe ea o durea și mai, am ajuns acasă și a făcut 39,4 și după paracetamol, o oră, i-a scăzut doar la 38,9. Mergem acum de la spital privat la spital de stat… Măcar a reușit să-l alăpteze pe bebe și să-i facă o rezervă de lapte… În sfârșit, un diagnostic, care este și logic și pentru care avem și tratament… E obosită mititica, a stat toată noaptea la spital”, a scris iubitul lui Emily, pe Instagram.

Emily Burghelea

Medicii au aflat ce are Emily Burghelea

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Citește și: Emily Burghelea, probleme de sănătate, la doar câteva zile după ce a ajuns acasă cu fiul ei. Soțul ei a dat vestea: „Temperatură, frisoane, e foarte speriată”

Bucuroasă, dar vizibil afectată și obosită, Emily Burghelea s-a arătat recunoscătoare și fericită că, în sfârșit, a aflat cu ce problemă se confruntă.

Însă, deși mereu ambii sunt transparenți cu fanii lor, de data această, chiar dacă ea avea scrisoarea medicală în mână, nici Emily și nici Andrei nu au dorit să spună și în mod public ce diagnostic i-au pus medicii blondinei.

”Doamne, sunt efectiv extraordinar de recunoscătoare că mi s-a pus un diagnostic”, a spus și vedeta, pe Instagram.