In sfarsit! Mitoseru s-a impacat cu Noemi! “Dupa ce a venit la usa mea, nu am mai lasat-o sa plece!”

Dupa sase luni in care si-au aruncat cuvinte grele si s-au acuzat reciproc de infidelitate, Mitoseru si Noemi s-au impacat! Au petrecut impreuna Craciunul si s-au comportat ca doi indragostiti la prima intalnire!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descrierefara descriereDe Craciun, lui Mihai Mitoseru i s-a indeplinit visul! Fosta iubita, Noemi, a trecut peste toate animozitatile dintre ei si a revenit la sentimente mai bune! L-a iertat pe Mihai pentru infidelitatile din trecut, a mai lasat si de la ea, si, in Ajun de Craciun, i-a mai dat un vot de incredere.

Mihai si Noemi au petrecut Craciunul si, de atunci, nu s-au mai despartit niciun moment. “In Ajunul Craciunului, Noemi a venit la mine acasa, de fapt in casa noastra, pentru ca aici am stat impreuna sase ani si jumatate. A venit la usa, chiar daca risca sa nu ma gaseasca acasa! Ma bucur enorm ca a facut pasul asta, pentru ca, de cum am vazut-o, nu am mai lasat-o sa plece!”, a declarat Mitoseru, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Mitoseru s-a bucurat de venirea lui Noemi, dar si de cadourile pe care le-a primit de la ea! Ca un facut, iubita i-a daruit exact ce isi dorea el, parfumul preferat, Gautier Extreme, si cateva tricouri de la mall, pe care pusese ochii cu mult timp inainte. Nici el nu s-a lasat mai prejos si i-a cumparat brunetei o pereche de UGG-uri si un iPhone 5!

“Ne-am bucurat ca doi copii cand ne-am dat cadourile. Am realizat ca este o prostie ce facem noi, sa stam separati cand, de fapt, ne iubim de atatia ani si cu atata pasiune. Am facut greseala sa ne reprosam tot timpul ce am facut inainte si nu am putut merge mai departe. Acum vreau doar sa ne iubim si dragostea noastra chiar sa tina, mai ales ca, de cand a revenit acasa Noemi, este totul ca la inceput. Iesim impreuna, ne distram, ca pe vremuri, ce sa spun, e ca o magie de Sarbatori”
, a mai spus Mitoseru.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate