În timp ce Denisa Răducu îşi afla diagnosticul, Ticy, fostul iubit, a făcut nunta! Imagini în exclusivitate de la nunta artistului

Ticy, fostul iubit al Denisei Răducu, s-a căsătorit chiar atunci când îndrăgita artistă îşi afla diagnosticul. Mai mult de atât, ea a fost îngrijită chiar de soţia acestuia.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

 

Invitaţi în direct, la WOWbiz, cei doi au vorbit despre ultimele clipe din viaţa Denisei Răducu, dar şi despre ce rol au jucat ei în acea perioadă.

”Am cunoscut-o acum câţiva ani, când am lucrat cu ea. Eu îi compuneam piesele, în 2011 şi aşa s-au cunoscut şi ele. Au urmat multe colaborări, au avut succes la public.”, a mărturisit Ticy, în timp ce iubita lui a dezăvuit că era foarte apropiată de Denisa.

”Mi-e greu să vorbesc despre ea la trecut. A fost chimie de la prima vedere, ne-am înţeles.  Eu nu pot să ea să vorbesc despre ea la trecut. Ea era tot timpul binedispusă, te făcea să zâmbeşti. Ne-am întâlnit la un moment dat, înainte de a afla diagnosticul, la un studio. Filma şi se simţea bine. Am fost alături de ea, atât cât am putut, pentru că eram însărcinată în cinci luni. Încercam să fiu pozitivă, să-i spun că o să fie bine, se uita încrezătoare şi zicea că abia aşteaptă să-şi revină şi să reapară.

 

Când am fost la ea acasă şi când m-am văzut cu burtica a zis: <<Wow, ce burtică frumoasă ai. Iar apoi spunea că îşi doreşte şi ea să aibă un copil. Ne zicea mereu să mai trecem pe la ea, se bucura când treceam pe la ea la spital. Se mai detaşa puţin din situaţia în care era. După ce plecam  de la ea plângeam. De fiecare dată. N-am apucat să ne luăm la revedere. Ultimele cuvinte au fost de încurajare pentru ea. De asta avea nevoie. Eu am prins-o în momente acceptabile, însă în ultima perioadă nu mă mai lăsa să merg. E marcant şi eu încă nu pot să vorbesc despre ea la trecut.”, a mărturisit soţia lui Ticy.

De celalată parte, Ticy a povestit că ultimele luni din viaţa Denisei au fost foarte grele pentru el, din cauza speculaţiilor făcute de presă.

A fost o perioadă foarte grea pentru mine, mai ales că s-a aruncat cu noroi în mine. Primeam mesaje, înjurături. Nu ştiu ce se scria, pentru că am început să mă protejez şi am închis telfonul. Citea şi ea presa, când ne vedeam îşi cerea scuze.”, a povestit Ticy.

De asemenea, cei doi au povestit, în direct, la WOWbiz, despre momentele pe care le-au trăit în luna mai, când ei s-au căsătorit, iar Denisa şi-a aflat diagnosticul cumplit.

”Am primit multe mesaje. Am plănuit nunta cu mult timp înainte, era plătit totul, Denisa a fost alături de noi. Toată nebunia a apărut după ce am filmat noi un videoclip, în care am apărut eu. Prin 2013. Chiar şi ea a apărut pe post şi a spus că nu există nimic, că sunt om însurat.”, a mărturisit Ticy, în timp ce soţia lui a spus că nu era deloc geloasă: ”Nu eram deloc geloasă, eram tot timpul alături de ei, la filmări. Nu am avut nimic.”, a mai povestit Diana.


”Trebuia să vină la nuntă cu iubitul ei. Nu, e o prostie că trebuia să fie domnişoară de onoare. Ne-am gândit la un moment dat să anulăm, însă am decis că trebuie să mergem mai departe, întrucât erau mulţi colegi invitaţi.”, a mai dezvăluit Ticy, care s-a căsătorit chiar în luna mai atunci când Denisa a primit diagnosticul cumplit.

În ciuda momentelor dificile prin care a trecut Denisa, cei doi au avut o nuntă de poveste, dovadă fiind imaginile prezentate la WOWbiz. Le puteti urmari in clipul de mai sus!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate