In timp ce Gales isi petrece zilele cu blonda Vivi, la mormantul Ilenei Ciuculete bradul s-a uscat de tot! Cornel n-a ajuns la locul de veci ca sa puna altul viu – Vezi ce spun oamenii – Video Exclusiv!

Unul din brazii plantati de Cornel Gales la mormantul Ilenei Ciuculete s-a ofilit de tot! Asta pentru ca, spunea vaduvul recent, o femeie care spala marmura cu substante toxice arunca apoi apa murdara la radacina bradului. Acum, copacul e mort cum spun cei care ii duc flori Ilenei, iar angajatii din cimitir n-au voie sa-l scoata din pamant.

Autor: Alina Mihai

Daca in primele saptamani, Cornel Gales mergea la mormantul “Zanicii” zilnic sau o data la cateva zile, in ultima perioada el a rarit vizitele.( Vezi AICI ce facea Ileana Ciuculete in urma cu un an, de Sfanta Marie) O cauza este, probabil, si faptul ca s-a angajat recent la firma blondei Vivi, cu care a fost surprins tot mai des de paparazzi atat ziua, cat si noaptea.

Desi s-a speculat ca intre ei ar fi o relatie mai mult decat profesionala, Cornel insa a negat acest lucru. 

Probabil noul job ii mananca si mult timp, altfel nu ne explicam cum de n-a mai ajuns la mormantul Ilenei Ciuculete in ultima perioada.

Unul din brazii pe care i-a plantat vaduvul la scurt timp dupa ce a inmormantat-o pe cantareata de muzica populara, cel despre care s-a tot vorbit ca se ofileste, a murit de tot. Oamenii care merg sa-i aprinda lumanari sau sa-i duca flori Ilenei se mira insa ca Gales nu l-a inlocuit inca, desi de mai bine de o saptamana se discuta chiar si la emisiunile tv despre acest subiect.

“E ruginiu bradul! E uscat de tot! Mort ca Ileana! Cornel a spus la emisiuni ca femeia care venea si spala mormantul, cea de la Calarasi, cu nu stiu ce substante, arunca apa la radacina copacului si din cauza asta a murit bradul.

Daca a murit si el stie, de ce n-a venit sa-l scoata? Sa puna altul. Sau sa lase doar unul. Puneti voi, angajatii, mana si scoateti-l ca se vede urat”, ii spuneau doua femei unuia din angajatii cimitirului Straulesti.

“Nu putem sa-l scoatem, nu avem acordul lui. E locul lui de veci, el stie ce face. Daca ne spune sa-l scoatem, o sa facem asta.

Momentan nu ne-a transmis nimeni nimic. Bradul e mort, nu-si mai revine”, le-a raspuns femeilor unul din paznicii de la cimitir.

“Cornel a pus doi brazi. Unul pentru el, altul pentru Ileana. Cel pentru Ileana a murit… nu mai are suflet”, mai spuneau alti fani de-ai regretatei artiste care s-au dus in weekend sa-i puna flori proaspete la mormant.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce facea Ileana Ciuculete in urma cu fix un an, de Sfanta Marie! Cornel Gales isi aminteste totul de parca s-ar fi intamplat ieri: ”Am mers la nasi, pregateam nunta de argint” |...

Cornel Gales vorbeste cu tandrete si dor despre Ileana Ciuculete: ”Niciodata in timpul casatoriei noastre nu m-am simtit sub papuc! Faceam totul de dragul ei. Zana era regina...

Incredibil! Ce le-a spus Ileana Ciuculete baietilor sai dupa ce a fost acuzata ca nu le-a dat nimic! “Le-am cumparat doua case, de acum sa se duca sa munceasca”!

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies