In timp ce Mircea Diaconu anunta ca renunta la actorie, nevasta lui e tot mai activa in teatru!

Mircea Diaconu abandoneaza meseria de actor in favoarea celei de europarlamentar. Politicianul a declarat, recent, ca se gandeste tot mai serios sa iasa la pensie din meseria de actor. In timpul asta, sotia sa, Diana Lupescu este tot mai activa pe scena.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereMircea Diaconu vrea sa renunte la actorieDe cand e politician, si mai ales europarlamentar, Mircea Diaconu a lasat actoria pe locul doi. De altfel, intr-un interviu acordat pentru ziarulring.ro, Diaconu a marturisit, recent, ca vrea sa se retraga din teatru, pentru ca se simte batran pentru aceasta meserie.

"De teatru ma ocup foarte putin, sunt un om batran si de mai multa vreme caut forme de retragere, iar faptul ca sunt la Bruxelles e o forma de retragere. In viata si, in general, in cariera e bine sa inveti sa te retragi la timp. Am vazut actori carora, prelungindu-si cariera, le era greu. Eu, tanar fiind, ii simteam cat de greu le era... si atunci mi-am propus in sufletul meu de pusti ca o sa ma retrag la timp ", a explicat Mircea Diaconu.fara descriereDiana Lupescu este actrita si regizor artistic la Teatrul Nottara

Ei bine, spre deosebire de el, sotia lui, Diana Lupescu este tot mai activa in teatru. Actrita, care la inceputul acestei luni a implinit 60 de ani, este tot timpul prezenta la Teatrul Nottara. Diana Lupescu este acum si actrita, si regizor.

In actuala stagiune, publicul poate vedea la Teatrul Nottara, conform programului afisat pe site-ul institutiei, mai multe spectacole semnate de Diana Lupescu: “Vacanta in Guadelupa” de Pierre Sauvil si Eric Assous, “Mult zgomot pentru nimic” de William Shakespeare, “Matrimoniale” de Lia Bugnar, “De dor si drag, Maria Tanase” si “Umor, amor, fior de dor… in Bucuresti”, ultimele doua bazate pe scenarii proprii ale Dianei Lupescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate