În timp ce oamenii se chinuiau să stingă focul din Australia, o mamă și iubitul ei, au jefuit un magazin într-un oraș devastat de foc

În timp ce oamenii se chinuiuau să stingă flăcările ucigătoare care au curpins Australia, o mamă și iubitul ei au jefuit un magazin care a ars parțial.

Autor: A.B.G.

In articol:


Kylie Pobjie, de 31 de ani și instalatorul Leon Elton, de 38 de ani au intrat într-un magazin din Golful Batemans care a ars parțial în urma incendiilor și au furat articole electrice în valoare de sute de dolari, informează Daily Mail. 

Citeste si: VIDEO| Bogdan Mocanu stârnește isteria fanelor când apare pe scenă. Reacția concurentului de la Puterea Dragostei când urcă pe scenă: „Așa da!”

Cei doi au condus două ore prin fum pentru a jefui magazinul, iar articolele electrice furate au fost găsite de polițiști în două case. În urma perchezițiilor, toate electronasnicele au fost confiscate. Mai mult decât atât, în una dintre case au fost găsite droguri, motiv pentru care bărbatul a fost acuzat de intrare prin efracție și furt, dar și de posesie de droguri. Femeia a fost acuzată la rândul ei de intrare prin efracție și furt.

Citeste si: Mama lui Dorian Popa îl ceartă pe artist pentru felul în care și-a construit casa: „Nu și-a pus cadă în nicio baie. Eu dacă vin la el unde fac baie?”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Celor doi le-a fost refuzată eliberarea pe cauțiune, potrivit publicației The Daily Telegraph.

Vorbind pentru această publicație, fratele femeii a spus că tânăra este o fată minunată. Din păcate în acest moment ea și-a pierdut direcția corectă.

Citeste si: Imagini incredibile cu o cățelușă împușcată pe un drum din Maramureș, sub privirile îngrozite ale unui copil de șase ani. Individul a lăsat cadavrul în mijlocului drumului și și-a continuat drumul

Un prieten al bărbatului a declarat că el este un instalator care când s-a mutat în orașul Darwin „a deraiat de pe șine”. Când Elton s-a întors la Tilba Tilba în urmă cu trei ani, el și-a pierdut locuința și terenul său în valoare de 70.000 USD.

„El (Elton) provine dintr-o familie decentă și este o persoană cu adevărat bună. Din păcate lucrurile au mers prost pentru el în ultima perioadă”, a mai spus prietenul său.

Poliția îi avertizează pe locuitorii orașelor afectate de incendii 

Comisarul adjunct al Poliției din statul New South Wales, Gary Worboys că încearcă să preîntâmpine jafurile ca urmare a focurilor de arbuști care mistuie Australia. El a avertizat oamenii care încearcă să facă așa ceva să se gândească de două ori înainte și cei care vor fura din magazinele afectate de incendii, vor fi prinși și arestați. A mai spus că prezența poliției este vizibilă, dar sunt și ofițeri în civil care supraveghează zona.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies