În tinereţe, Monica Tatoiu s-a distrat de minune: ”Mă duceam la o petrecere şi dacă-mi plăcea unul, gata…Fără protejare, că pe vremea aia nu era SIDA!” | DEZVALUIRI

Monica Tatoiu a vorbit pe larg despre tinereţea ei năvalnică, dar şi despre începuturile vieţii sexuale.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

În vârstă de 62 de ani, Monica Tatoiu este o prezenţă constantă la televizor, femeia de afaceri având opinii foarte ferme în cele mai diverse domenii. De exemplu, invitată la un post tv, Tatoiu a vorbit pe larg despre începuturile vieţii sexuale. ”Aveam 17 ani, eram la inceputul clasei a XII-a si imi era groaza ca ma apropiam de BAC si hormonii incepusera s-o ia razna. El era mai mare decat mine. Avea 24 de ani, dar ii era foarte frica de tata si ezita sa ne apropiem mai mult. Asa ca am luat eu initiativa. Eu am fost cea care a tras sa se intample. Conteaza foarte mult primul orgasm, cu cine o faci”, a mărturisit Tatoiu.

Apoi, în cadrul unei interviu acordat revistei Tango, Monica Tatoiu a completat: ”Mă duceam la o petrecere şi dacă-mi plăcea unul, gata… Fără protejare, că pe vremea aia nu era SIDA!”, povestea cu umor afacerista. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: