Stiri

In urma cu 14 ani mama ei a bagat-o in cuptorul cu microunde si a suferit rani cumplite! Acum a cautat-o din inchisoare! Mesajul este cat se poate de neasteptat

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


In urma cu 14 ani mama ei a bagat-o in cuptorul cu microunde si a suferit rani cumplite! Acum a cautat-o din inchisoare! Mesajul este cat se poate de neasteptaticon photo
 
In anul 2002, o tanara mama a facut un gest pentru care plateste si acum, femeia si-a bagat fiica de doar 14 luni in cuptorul cu microunde. 
 
Melissa, mama lui Ashley, scosese gratarul din cuptor, daduse drumul la broiler la 315 grade, si isi bagase propriul copil la cuptor.
 
Ashley a suferit arsuri de gradul trei si a avut nevoie de 28 de interventii chirurgicale, pe o perioada de 10 ani de zile.
 
Melissa le-a povestit initial autoritatilor ca fetita ii picase din brate in timp ce gatea, s-a rostogolit in cuptor, iar usa s-a inchis.
 
 
 
Mai tarziu femeia a povestit ca ar fi auzit voci care i-au spus sa bage copilul la cuptor.
 
Un an mai tarziu, mama fetei a primit o sentinta de 25 de ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut fapta. Acum cateva saptamani insa, a avut o sansa sa iasa din inchisoare.
 
 
Ashley si avocatii ei au cerut comisiei ce acorda eliberarea conditionata sa amane posibilitatea ca femeia sa iasa din inchisoare pentru inca 5 ani, timpul maxim cu care poate fi amanata analiza dosarului femeii.
 
Ashley are acum 16 ani, iar avocatii ei si-au exprimat dorinta ca mama ei sa ramana in inchisoare pana cand fata va implini varsta majoratului.
 
In urma cu 14 ani mama ei a bagat-o in cuptorul cu microunde si a suferit rani cumplite! Acum a cautat-o din inchisoare! Mesajul este cat se poate de neasteptat
 
Dupa toate cele intamplate, fata nu isi uraste mama: „Nu o urasc pe Melissa, dar nici n-o iubesc. Am iertat-o.”
 
Ashley a fost crescuta de unchiul si matusa din partea tatalui sau, pe care ii considera parintii ei. Mama ei nu si-a cerut niciodata iertare pentru ce i-a facut.
 
„Nu din cate stiu, insa nici nu mi-as dori sa o faca vreodata”, a povestit fata.
 
Acum tanara priveste inainte si spera sa schimbe la randul ei destine: „Vreau sa devin chirurg la un spital de copii.”, potrivit baby.unica.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune