Înainte să ajungă în braţele lui Mario Fresh, fata Andreei Esca s-a iubit cu băiatul lui Omar Hayssam! Vezi aici dovada FOTO

Acum patru ani, Alexia Eram era iubita lui Rashid Omar, băiatul lui Omar Hayssam.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Dacă astăzi este iubita solistului Mario Fresh, Alexia Eram, fata Andreei Esca, a trăit o frumoasă idilă, acum patru ani, cu băiatul lui Omar Hayssam! În ianuarie 2015, Alexia şi Rashid Omar pozau ca doi îndrăgostiţi, ţinându-se de mână şi declarându-şi sentimentele pe reţelele de socializare. Povestea dintre cei doi adolescenţi nu a durat însă prea mult, Alexia preferându-l ulterior pe Mario Fresh. Potrivit amicilor comuni, Alexia şi Rashid s-ar fi cunoscut în Snagov, acolo unde familiile lor deţin proprietăţi. 

Omar Hayssam (56 de ani), tatăl lui Rashid, este condamnat definitiv pentru terorism, înşelăciune şi fraude la 23 de ani şi 4 luni de inchisoare şi îşi ispăşeşte pedeapsa în România. Hayssam a fost considerat responsabil de justitia română pentru răpirea a trei ziarişti romani în Irak, in 2005. În noiembrie 2004, Omar Hayssam a apărut în Top 300 Capital, averea lui fiind evaluată la 100 de milioane de dolari.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate