Înainte să devină protagonist de sex-tape, Ciprian Marica și-a trimis toți angajații în șomaj tehnic | DEZVĂLUIRI

Ciprian Marica și-a băgat toți angajații de la clubul Farul Constanța în șomaj tehnic.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cu doar două săptămâni înainte ca Ciprian Marica să devină protagonistului celui mai picant scandal sexual din timpul pandemiei, fostul internațional i-a acordat un interviu online vloggerului Selly, în care a vorbit despre situația grea în care se află clubul Farul Constanța, pe care îl deține. Marica a mărturisit că și-a trimis toți angajații în șomaj tehnic pentru că echipa nu mai are nici o sursă de venit.

fara descriere

”Suntem foarte afectați și nu numai noi ci toată lumea fotbalului. Nu mai avem azi o sursă de venit. Eu, când am venit la Farul, am încercat să consolidez un plan pe termen mediu și lung, iar asta nu se putea face decât prin câțiva piloni foarte importanți. Am reușit să atrag atât Primăria cât și Consiliul Județean lângă echipă, ei fiind principalii finanțatori, dar o dată cu această pandemie, fondurile au fost suspendate, la fel și proeictul pe care îl aveam.

Ciprian Marica: Nu mai avem nici o sursă de venit

Nu știm când îți va relua cursul normal, sper sincer cât de curând. Toți jucătorii și tot stafful, tot ceea ce înseamnă administratv este în șomaj tehnic.

fara descriere

Citeste si: Ce familie frumoasă are Ciprian Marica cu Ioana Marcu! Cum a reacționat soția lui când a aflat că a fost înșelată chiar cu prietena ei

Citeste si: Mama lui Ciprian Marica intervine în scandalul în care este implicat fiul ei. Ce a spus femeia? „Sunt valori...”

Citeste si: Scandalul momentului. Iubita și amanta lui Marica față în față. Ce au făcut cele două

Nu mai aveam nici o altă sursă de venit, copiii și atrenorii de la Centrul de copii și juniori sunt acasă, nimeni nu se antrenează. Jucătorii mai fac ceva online însă e clar că e foarte dificil. Drepturile TV de la meciuri nu mai există, bilete nu mai sunt, deocamdată suntem în pauză totală”, a declarat Marica pentru show-ul lui Selly.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate