Inainte sa paseasca in Bucuresti, Miron Cozma si-a sarutat sotia, chiar in fata panoului cu numele orasului

E clar! Expirarea interdictiei de a intra in Bucuresti i-a dat aripi lui Miron Cozma. La intalnirea cu reporterii WOWbiz.ro, "Luceafarul huilei" a fost extrem de binedispus si chiar si-a sarutat sotia in fata panoului care anunta intrarea in Capitala. ##VIDEO8175##

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descriereMiron Cozma si-a sarutat pasional iubita de drag ca a venit la Bucuresti dupa 13 aniMiron Cozma i-a facut o surpriza sotiei sale, Marinela. Aflat cu reporterii WoWbiz.ro la intrarea in Bucuresti, "Luceafarul huilei" a cerut o pauza si si-a chemat sotia, care il astepta in masina.

"Draga, hai putin pana afara. Nu te tin mult, ca e frig pentru tine", i-a spus Miron, dupa care ne-a explicat: "Eu rezist fara probleme la astfel de temperaturi. In luna noiembrie, inotam in mare. Sunt om de munte, rezistent".

fara descriereMarinela Nitu a fost mai reticenta la inceput, dar apoi a cedat la insistentele iubitului sauDupa ce a iesit din autoturism, Cozma a luat-o de mana pe Marinela, a dus-o in dreptul panoului pe care scria "Bucuresti" si a sarutat-o. In prima faza, femeia a parut suprinsa de gestul sotului ei, dar apoi i-a raspuns, pupandu-l la randu-i. "Nu te supara, draga, sunt prea fericit acum", i-a spus Miron sotiei sale, in timp ce aceasta se urca in masina.

Foto si video: Sorin Cioponea

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate