Inaintea lui Cristian Boureanu, Valentina Pelinel s-a iubit cinci ani cu un designer celebru la nivel mondial! Vezi despre cine este vorba!

Pe vremea cand era fotomodel la New York, Valentina Pelinel a fost iubita lui Victor Hugo, un designer celebru, mai in varsta cu aproape 25 de ani decat ea.

Autor: Matei Vaihan

La inceputul anilor 2000, Valentina Pelinel si-a incercat norocul in lumea modei la New York, devenind un manechin foarte solicitat. Intr-un interviu din 2005, Pelinel a dezvaluit ca, in acea perioada, a avut un iubit influent: “Cinci ani am avut acelasi iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protectie si i-a impiedicat pe cei din jur sa ma vada si sa ma trateze ca pe o femeie ieftina, cum s-a intamplat cu altele.

El e patronul celei mai mari fabrici de piele din America de Sud, locuieste la New York si colaboreaza cu mari nume ale modei. Asa am intrat in cercurile unor celebritati ca P. Diddy, Donald Trump”.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Victor Hugo-Gonzalez, care este cu aproape 25 de ani mai in varsta decat Pelinel, e un designer uruguayan care a devenit celebru in Brazilia, acolo unde detine fabrica, dar si o retea impresionanta de magazine. El si-a deschis un magazin de lux si la New York, orasul in care a cunoscut-o pe Valentina Pelinel. La scurt timp dupa ce a devenit iubita lui Hugo, Pelinel a inceput sa apara in posterele cu imaginea brandului “Victor Hugo”. Dupa ce a revenit in Romania si s-a maritat cu politicianul Cristian Boureanu, Pelinel a disparut din reclamele “Victor Hugo”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies