Încă două dispariții suspecte! Ana Maria a plecat la biserică împreună cu fiul de doi ani și nu s-a mai întors!

Ana Maria, o tânără de 27 de ani din Prahova, a dispărut. Femeia plecase cu fiul ei la biserică, dar nu s-a mai întors.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Arsene Ana Maria, o tânără în vârstă de 27 de ani, și fiul ei în vârstă de doi ani au dispărut. Femeia era domiciliată în comuna Cocorăștii Mislii, sat Țipărești și a plecat voluntar la biserica Mălăiești, duminică dimineață. Conform informațiior furnizate de către Poliția Prahova, polițiștii din Băicoi au fost alertați în legătură cu disprația mamei și a fiului ei.

Semnalmentele femeii dispărute sunt: 1,65 metri înălțime, aproximativ 50 kg, constituție atletică, ochii albaștri, părul blond, fără tatuaje, având ca particularitate în vorbire faptul că se bâlbâlie.

Ultima dată când a fost văzută, femeia era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu-marin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, adidași de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roșu de dimensiuni mici.

Citeste si: Primul avocat al lui Gheorghe Dincă: „A recunoscut crimele imediat după ce a discutat singur cu un poliţist"

Citeste si: Ce se întâmplă în triunghiul amoros format din Andreea, Bianca și Livian de la Puterea Dragostei: „Nu știu dacă e de acord să ne vedem fiecare de treaba lui”

Citeste si: Rudele lui Gheorghe Dincă, mărturii halucinante: „Și-a violat nurorile, pe soție a vrut să o dea la câini să o mănânce...”

Copilul în vârstă de doi ani se afla într-un cărucior de culoare albastră și era îmbrăcat cu o geacă de culoare bleu-marin, pantaloni lungi de culoare bleu-marin și sandale verzi din material plastic.

Polițiștii fac apel la persoanele care pot da detalii să informeze cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate