Inca nu a trecut de faza asta, desi e cu el de trei ani! Cruduta ii stie de frica lui Mihai Costea! Se ascunde chiar si in WC ca sa...!

Desi este iubita lui Nila de mai bine de trei ani, Daniela Crudu inca nu este relaxata in relatia cu fotbalistul! Frumoasa femeie il stie de frica si incearca sa evite orice conflict cu el, intrucat nu ii place sa se certe, in plus, acesta nu foloseste cuvinte prea ortodoxe atunci cand ii reproseaza ceva!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereCruduta se ascunde de iubit cand stie ca lui nu ii convine cevaDe pilda, zilele trecute, Cruduta se plangea prietenelor ca stelistului nu ii place sa o vada fumand. Asa ca a incercat, o vreme, sa se lase de viciul asta, insa cum nu a putut, a evitat sa mai traga din tigara in casa sau, de cele mai multe ori, s-a ascuns de camerele de luat vederi daca avea chef sa se “prosteasca” un pic cu o pipa. Drept dovada, la Bucharest Fashion Week, atunci cand a fost una dintre miresele Mariei Cocarcea, sexoasa bruneta a ales un loc anume ca sa nu o fotografieze cineva cu tigara in gura.

fara descriereBruneta si stelistul se iubesc la nebunie, dar conflictele tot isi mai fac loc in relatia lorSurse de la fata locului sustin ca Daniela s-a dus in WC sa traga o tigarica, in ciuda faptului ca organizatorii aveau un spatiu special amenajat pentru fumat si toata lumea se inghesuia acolo. Cruduta a evitat insa locul cu pricina pentru ca erau prea multe televiziuni prin preajma si nu avea chef de o mustruluiala cand ajungea acasa.

Nila, ce zici? Cruduta a lasat suflarea fotbalistica fara glas! Uite ce rochie transparenta a avut la Gala Fotbalului!

Intorsatura crunta in viata verisoarei Crudutei! Pana nu de mult mergea cu Daniela Crudu in cluburi, iar acum face naveta cu basculanta la facultate!

Cruduta s-a pus pe ingrasat! "Aratam urat! Lumea ma vorbea pe la spate!" - Vezi ce spune despre perioada ei "anorexica"!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate