Vedete

Inca o accidentare groaznica la Exatlon Columbia! Mascatul Luchador s-a prabusit dupa ce a fost lovit cu un lemn in zona abdomenului

Accidentari in lant la Exatlon Columbia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Inca o accidentare groaznica la Exatlon Columbia! Mascatul Luchador s-a prabusit dupa ce a fost lovit cu un lemn in zona abdomenului icon photo


Exatlon Columbia se confrunta cu extrem de multe accidentari, care de care mai urate. La doar cateva zile dupa ce Lucia Aldana, fosta Miss Columbia, a parasit competitia din cauza unei accidentari grave la abdomen, a venit randul echipei adverse, cea a „Razboinicilor”, sa plateasca tribut durerii.


Luptatorul mascat Dumar Roa Ruiz, sau mai simplu „Luchador”, a suferit o accidentare extrem de dureroasa din cauza unui coleg de echipa. Cei doi se aflau in timpul unei probe in care ar fi trebuit sa tina in echilibru un fel de targa de lemn, pe care sa aseze mai multe cuburi. La un moment dat, coechipierul lui Luchador a dat drumul scandurii, iar aceasta, sub greutatea cuburilor, s-a ridicat brusc in partea tinuta de mascat, lovindu-l puternic in zona abdomentului.
Imediat, Razboinicul s-a prabusit la pamant, tinandu-se cu mana de abdomen si a ramas acolo minute bune. Ulterior, el le-a spus colegilor ca poate sa continue competitia.


Exatlon Columbia a intrat sub zodia accidentarilor inca de la prima editie, atunci cand nu mai putin de trei participanti s-au lovit rau pe traseu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune