Încă o adolescentă dispărută, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie în Caracal

O adolescentă este de negăsit de ieri.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Dramă pentru familia unei adolescente din județul Olt. La scurt timp după ce a urcat într-o mașină de ocazie, tânăra parcă a intrat în pământ, iar acum părinții și cei dragi sunt disperați și o caută fără încetare.


In articol:

Adolescenta, pe nume Alexandra, a dispărut ieri dimineață de acasă, după ce a ajuns în Caracal singură. La întoarcere, însă, Alexandra ar fi apelat la o mașină de ocazie. După ce părinții și cei dragi nu au mai reușit să dea de ea, a fost anunțată dispariția la Poliție. Toți cei care știu ceva despre acest caz, sunt rugați să sune cât mai repede la numărul de urgență 112, ori la numărul de telefon indicat de către părinții Alexandrei, care au apelat și la rețelele de socializare, pentru ca fata să fie găsită cât mai repede.

Citeste si: Șocant! Și-a sărutat sora pasional, apoi a convins-o și pe mama sa! Imaginile i-au îngrozit pe fani

Citeste si: Prima reacție a Gabrielei Firea, după ce Cornelia Catanga a implorat-o să îi dea casă: „Orice situație de acest gen...”

Citeste si: Monica Pop, dezvăluiri despre preotul care a revoltat pe toată lumea cu afirmațiile sale despre viol! Ce a putut să facă la comemorarea unei persoane celebre

Măceșanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, elevă la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi în jurul orei 10! Ea a venit în orașul Caracal singură și a plecat acasă cu ocazie iar de atunci nimeni nu știe nimic de ea. Menționez că era îmbrăcată într-o CĂMAȘĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI, ȘI TENEȘII DIN POZA DE MAI JOS, părul este de culoare șaten deschis, și mărimea se poate observa în fotografie.

Cine a văzut-o sau știe ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156. Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiți să afle cât mai multe persoane!”, se arată într-o postare distribuită de mii de oameni pe Facebook.

Al doilea caz de dispariție în zonă, în trei luni

fara descriere

Aceasta este cea de-a doua dispariție, în decurs de trei luni de zile. În primul caz, o tânără în vârstă de 18 ani s-a urcat într-o mașină de ocazie din Caracal, pentru a ajunge la 15 kilometri distanță de casă, în localitatea Dioștii. Și ea este de negăsit de atunci.

Prietenii şi familia tinerei Luiza Mihaela Melencu au postat pe reţeaua de socializare o scrisoare adresată ministrului de Interne, după ce, de , nu mai ştiu nimic despre fată.

“Mamă, ne-ai terminat! Cine a putut să-ți facă așa rău și pentru ce?”, este mesajul postat de mama fetei pe Facebook.

“Luiza vreau din tot sufletul să cred că esti bine… dar dă un semn de viață…. “, scriu tot mai mulţi prieteni pe pagina de socializare a tinerei.

“Ai milă de toţi cei care suferă pentru tine”, este un alt mesaj.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate