Încă o artistă supectă de coronavirus! Și-a făcut deja testul și a anulat spectacolele

Din ce în ce mai multe vedete au fost depistate sau suspecte de coronavirus. Încă o artistă de la noi din țară și-a făcut testul pentru COVID.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Nico, suspectă de coronavirus. Rezultatul testului a ieșit negativ


In articol:

Cântăreața Nico a fost și ea suspectă ca fiind bolnavă de coronavirus după ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost internați în spital.

Citeste si: Andrei Ștefănescu, noi declarații de pe patul de spital, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19: „Nu este o simplă răceală..”

Nico, suspectă de coronavirus! Care a fost rezultatul testului 

Nico și-a făcut testul pentru coronavirus și deși a ieși negativ, a fost deja nevoită să-și suspende toate spectacolele și aparițiile publice din perioada următoare.

Nico, suspectă de coronavirus. Rezultatul testului a ieșit negativ

Cântăreața s-a autoizolat la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă într-o emisiune TV.

Citeste si: Armin Nicoara, Regele Saxofonului, la un pas să ia COVID-19 după o emisiune tv! ”Nici nu știu ce să mă fac, eu chiar sunt în grupa de risc maxim”

Astfel, un spectacol al Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești, care trebuia să fie ținut sâmbătă, a fost suspendat după ce solista a anunțat că intră în autoizolare.

Nico, suspectă de coronavirus. Rezultatul testului a ieșit negativ

„Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ‘Suflet pereche’ a fost suspendată. Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

Citeste si: Primarul român care a găsit soluția pentru eradicarea coronavirusului: „Băgăm toți virușii în conducte și îi gazăm”

Potrivit sursei citate, contravaloarea biletelor poate fi restituită atât înainte de ora stabilită pentru începerea spectacolului care urma să se desfășoare în Parcul Municipal Vest, cât și în timpul programului de funcționare a Agenției de bilete a teatrului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate