Încă o bătaie la Puterea Dragostei! Bogdan şi Alex s-au îmbrâncit şi s-au lovit cu picioarele! Imagini incredibile

Bătaie la Puterea Dragostei! Bogdan şi Alexandru s-au luat la pumni şi picioare!

Autor: R.L.

In articol:

Spiritele s-au încins din nou la Puterea Dragostei! Bogdan, noul venit în casă, şi Alexandru s-au luat la bătaie!

Imaginile din promo-ul emisiunii de vineri seară sunt incredibile! Se ajunge iar la bătaie la Puterea Dragostei!

Citeste si: Simina și Jador s-au despărțit: "I-am zis să nu mai vorbim de iubit"! Bogdan i-a spus că vrea să o cunoască: "Doamne, ce drăguță ești"

Citeste si: Roxana, mărturisiri teribile despre Andy: "M-a înjurat, m-a scuipat"! Cu toate astea, suferă cumplit după el! A plâns în hohote la Puterea Dragostei! Reacția surprinzătoare a lui Andy

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri: "Discuţiile mele cu Bianca în afara emisiunii au fost doar despre sex"

Alex spune ceva, iar Bogdan se enervează şi aruncă după el cu ceva, în timp ce mânca.

Alexandru ripostează şi aruncă şi el, la rândul lui, cu ce prinde înspre Bogdan. Atunci totul se încinge şi se lasă cu bătaie. Degeaba au încercat fetele şi băieţii să intervină şi să îi oprească.

Bătaie la Puterea Dragostei: Alexandru şi Bogdan se iau la pumni şi picioare

"Băi, uscatule! Tu nu îţi mai permite glume cu mine! Ai auzit? Nu îţi mai permite glume cu mine!", spune Bogdan şi se apropie ameninţător de adversarul său.

Alexandru nu se lasă nici el şi vrea să îl lovească pe noul concurent. Hamude, Simina, toata casa încearcă să se bage între ei. Bogdan ridică un picior şi vrea să-i aplice o lovitură năucitoare lui Alexandru. Urmeză momente şocante în casă, cu înjurături, lovituri şi panică! Bogdan ia până şi o masă şi vrea să o folosească pentru a-l lovi pe Alexandru!

Citeste si: None și Plușica formează un cuplu? Și-au imortalizat sărutul într-o fotografie și au urcat imaginea pe internet

La final, când se mai liniştesc, Alexandru merge şi se aşază lângă Bogdan. "Să ştii şi tu că mie nu mi-e frică de nimeni", spuns Alexandru Zănoagă şi se aşază pe canapea lângă tânărul cu care se bătuse cu doar câteva minute în urmă.

Andreea Mantea îi şi întreabă: "Toate astea au pornit pentru că voi amândoi o placeţi pe Mari?". "Mmmmda", răspunde Zănoagă. Numai că Mari oferă un răspuns incredibil la întrebarea Andreei Mantea: Pe cine placi mai mult, pe Bogdan sau pe Alex. Mari spune, fără să stea prea mult pe gânduri: "Pe Bogdan!".

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu numără orele până la botezul fiului lor! Ce ținută de mii de euro a ales ginerele lui Salam

Era de cinci ani într-o relație cu un bărbat și i se părea că trăiește un vis frumos. Într-o zi a descoperit un secret murdar despre omul iubit

Simina și Jador s-au despărțit: "I-am zis să nu mai vorbim de iubit"! Bogdan i-a spus că vrea să o cunoască: "Doamne, ce drăguță ești"

Catrinel Menghia, PRIMA imagine cu fetița sa, după ce a născut! Detaliul care le-a atras atenția tuturor, fanii au înroșit butonul de Like

Veste ȘOC despre Florin CĂLINESCU! Este anunțul momentului despre marele prezentator TV

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Schimbări importante la pensii. Milioane de români sunt vizați de cele „patru modificări”

Simina și Jador s-au despărțit: "I-am zis să nu mai vorbim de iubit"! Bogdan i-a spus că vrea să o cunoască: "Doamne, ce drăguță ești"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies