Încă o bătaie la Puterea Dragostei! Bogdan şi Alex s-au îmbrâncit şi s-au lovit cu picioarele! Imagini incredibile

Bătaie la Puterea Dragostei! Bogdan şi Alexandru s-au luat la pumni şi picioare!

Autor: R.L.

In articol:

Spiritele s-au încins din nou la Puterea Dragostei! Bogdan, noul venit în casă, şi Alexandru s-au luat la bătaie!

Imaginile din promo-ul emisiunii de vineri seară sunt incredibile! Se ajunge iar la bătaie la Puterea Dragostei!

Citeste si: Simina și Jador s-au despărțit: "I-am zis să nu mai vorbim de iubit"! Bogdan i-a spus că vrea să o cunoască: "Doamne, ce drăguță ești"

Citeste si: Roxana, mărturisiri teribile despre Andy: "M-a înjurat, m-a scuipat"! Cu toate astea, suferă cumplit după el! A plâns în hohote la Puterea Dragostei! Reacția surprinzătoare a lui Andy

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri: "Discuţiile mele cu Bianca în afara emisiunii au fost doar despre sex"

Alex spune ceva, iar Bogdan se enervează şi aruncă după el cu ceva, în timp ce mânca. Alexandru ripostează şi aruncă şi el, la rândul lui, cu ce prinde înspre Bogdan.

Atunci totul se încinge şi se lasă cu bătaie. Degeaba au încercat fetele şi băieţii să intervină şi să îi oprească.

Bătaie la Puterea Dragostei: Alexandru şi Bogdan se iau la pumni şi picioare

"Băi, uscatule! Tu nu îţi mai permite glume cu mine! Ai auzit? Nu îţi mai permite glume cu mine!", spune Bogdan şi se apropie ameninţător de adversarul său.

Alexandru nu se lasă nici el şi vrea să îl lovească pe noul concurent. Hamude, Simina, toata casa încearcă să se bage între ei. Bogdan ridică un picior şi vrea să-i aplice o lovitură năucitoare lui Alexandru. Urmeză momente şocante în casă, cu înjurături, lovituri şi panică! Bogdan ia până şi o masă şi vrea să o folosească pentru a-l lovi pe Alexandru!

Citeste si: None și Plușica formează un cuplu? Și-au imortalizat sărutul într-o fotografie și au urcat imaginea pe internet

La final, când se mai liniştesc, Alexandru merge şi se aşază lângă Bogdan. "Să ştii şi tu că mie nu mi-e frică de nimeni", spuns Alexandru Zănoagă şi se aşază pe canapea lângă tânărul cu care se bătuse cu doar câteva minute în urmă.

Andreea Mantea îi şi întreabă: "Toate astea au pornit pentru că voi amândoi o placeţi pe Mari?". "Mmmmda", răspunde Zănoagă. Numai că Mari oferă un răspuns incredibil la întrebarea Andreei Mantea: Pe cine placi mai mult, pe Bogdan sau pe Alex. Mari spune, fără să stea prea mult pe gânduri: "Pe Bogdan!".

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu numără orele până la botezul fiului lor! Ce ținută de mii de euro a ales ginerele lui Salam

Era de cinci ani într-o relație cu un bărbat și i se părea că trăiește un vis frumos. Într-o zi a descoperit un secret murdar despre omul iubit

Simina și Jador s-au despărțit: "I-am zis să nu mai vorbim de iubit"! Bogdan i-a spus că vrea să o cunoască: "Doamne, ce drăguță ești"

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

ȘOCUL ANULUI despre Pfizer! Experimentul făcut în direct în România

BOMBĂ! Anamaria Prodan îl distruge pe Laurențiu Reghecampf. Câți bani îi lasă? Așa e legal

NU MAI SCĂPĂM VII. A apărut primul descendent al variantei Delta. Este şi mai infecțioasă şi mai mai transmisibilă

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies