Inca o despartire! Ce actrita a pus capăt logodnei cu iubitul ei

Actriţa americană Robin Wright s-a despărţit de iubitul ei, actorul Ben Foster, cu care s-a logodit în urmă cu zece luni, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereÎn ianuarie, Robin Wright, în vârstă de 48 de ani, a anunţat că se logodise cu Ben Foster şi a arătat presei noul ei inel de logodnă, la o expoziţie dedicată creatoarei de modă Diane von Furstenberg, la Los Angeles. Robin Wright a fost aceea care a decis să se despartă de logodicul ei, care este cu zece ani mai tânăr decât ea.

"S-au logodit de Crăciun, dar apoi, programele lor de lucru au fost diferite, iar ea a înţeles că nu fusese o decizie bună", a declarat o sursă.

Robin Wright filmează în prezent pentru al treilea sezon al serialului "House of Cards", produs de platforma online Netflix, în oraşul Boston. În weekend, actriţa călătoreşte cu avionul la Los Angeles, pentru a fi alături de copiii ei, Dylan, în vârstă de 23 de ani, şi Hopper Jack, în vârstă de 21 de ani, pe care îi are cu fostul ei soţ, Sean Penn. În această perioadă, Ben Foster joacă în noul spectacol de teatru "A Streetcar Named Desire", pus în scenă de Benedict Andrews, la Londra.

"Distanţa era pur şi simplu prea mare", a adăugat o altă sursă. "Ben era cam imatur. Ea nu mai putea să îl suporte astfel", a precizat sursa citată.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate