Încă o dramă în familia Mădălinei Manole! Fratele artistei s-a separat de soție! ”Am pierdut tot ce iubeam! O căsnicie în plus sau în minus...”

Marian, fratele Mădălinei Manole, a dezvăluit că s-a separat de soția lui, după 20 de ani.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Încă o dramă în familia Mădălinei Manole, care pare lovită de un adevărat blestem. Fratele regretatei cântărețe a dezvăluit că s-a separat de soția lui, după 20 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Mihai.

Dezvăluirea a fost făcută chiar pe contul de socializare al lui Marian Manole, care spune că separarea a avut loc cu câțiva ani în urmă, după moartea mamei lui, eveniment care a avut loc în 2017.

Citeste si: Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri șocante despre Petru Mircea: „Petrică minciunică, ia-ți mama de mână și mergeți la biserică!”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Marian Manole: ”Am învățat să trăiesc singur”

frate madalina manole
Fosta soție a lui Marian Manole, alături de fiul lor, Mihai

”Sunt câteva doamne, care, din curiozitate, cred, mă tot întreabă de ce în postări nu apare și soția! Cu amabilitatea care mă caracterizează, le răspund pe scurt! Aici este vorba despre Mădălina! Sora mea! Despre viața ei și destinul ei! Aproape în totalitate! Cu mici excepții! Nu am de ce să-mi ascund viața personală, dar nici sa o pun pe tapet cu lux de amănunte! Nu cred că interesează multă lume! Poftiți! Într-una din fotografii apare și mama

lui Mihai, femeia care a stat închisă în cușca leilor (leii fiind eu și Mihai) timp de peste 20 ani și care după moartea mamei și a exprimat dorința de a părăsi cușca, deși leii erau pașnici! Dragii mei, am pierdut în viață persoane dragi mie, cam tot ce iubeam! O căsnicie în plus sau în minus nu mai contează! De ceva timp am învățat să trăiesc singur! La început a fost greu, dar, ulterior, te obișnuiești! Singurătatea doare, dar nu ucide! Cel puțin pe mine! Sper că am mulțumit cu răspunsul meu"sopra signore curiose"!”,
a scris Marian Manole într-o postare publică pe contul lui de socializare.

Citeste si: Fratele Mădălinei Manole, mesaj dur după 11 ani de la moartea artistei: „NU cred în sinucidere!”

Lanț de tragedii în familia Mădălinei Manole

frate madalina manole
Fratele Mădălinei, alături de fiul și tatăl acestuia, înainte ca bătrânul să moară

Despărțirea dintre Marian Manole și soția lui este doar unul din evenimentele nefericite care au marcat familia artistei în ultimul deceniu.

După moartea Mădălinei, părinții ei s-au stins din viață, fără să apuce să-și mai vadă vreodată nepotul, care a rămas în grija tatălui. Petru Mircea nu a putut niciodată să treacă peste scandalul prilejuit de moartea artistei și de acuzele rudelor acesteia că el ar fi responsabil pentru dispariția acesteia. În ultimul an, fratele Mădălinei a încercat să ia legătura cu Petru măcar pentru a-i permite fiului său să-și cunoască vărul primar, însă și această încercare a fost sortită eșecului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maria Dragomiroiu deține filmări inedite din ultimul an de viață al Mădălinei Manole: „Am acasă toate casetele”

Fratele Mădălinei Manole, la un pas de colaps. Ce a apărut pe pagina de socializare a lui Marian Manole, după ce a declarat că suferă de depresie: „Nu mai e cale de întoarcere”

Un inginer agronom face lumină în cazul morții Mădălinei Manole! ”E imposibil să bea atâta Furadan. Nu poți să înghiți voluntar această cantitate”

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Rareș Bogdan, anunțul care cutremură lumea politică! A recunoscut acum: E un moment greu VIDEO

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bomba zilei vine de la Pfizer. Toți românii trebuie să afle adevărul. „Este definitiv”

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies