Încă o dramă pentru Mihai Neşu: "Tatăl lui este GRAV BOLNAV"

Meciul de duminică de la ora 21.00 putea să fie şi motiv de revenire al lui Mihai Neşu în Ghencea, dar fostul jucător al Stelei a ales să nu facă deplasarea obositoare de la Oradea la Bucureşti, care l-ar putea afecta.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereChiar şi aşa, galeria Stelei îi pregăteşte o coregrafie specială. “Mihai nu poate merge la Bucureşti tocmai din cauza situaţiei lui”, a spus Ogăraru.

La duelul dintre Steaua şi U Cluj, fanii campioanei nu îl vor putea revedea pe Mihăiţă Neşu, fostul jucător al echipei din Ghencea. Conform surselor FANATIK.RO, actualul analist video al formaţiei ardelene nu o să asiste la meci atît din cauza drumul, cât şi a unor probleme personale, tatăl fostului jucător al Stelei fiind grav bolnav.

Apropiaţii lui Mihăiţă Neşu au precizat, pentru FANATIK.RO, că analistul video al formaţiei clujene este reţinut la Oradea de problemele de sănătate cu care se confruntă părintele său, Mircea Neşu, în vîrstă de 72 de ani. Fostul arbitru internaţional are probleme mai vechi, acutizate între timp, acest aspect forţîndu-l pe Neşu să anunţe că nu este dispus să plece din Oradea. "Nici noi nu am insistat cu întrebările, nici el nu a dorit să dezvolte problema. Atît a precizat, că tatăl său are probleme grave de sănătate şi că trebuie să îi fie alături. Sperăm să le rezolve, a suferit prea mult băiatul acesta şi nu merită încă un necaz. Nu a făcut nimănui nici un rău ca să merite tot ceea ce i s-a întîmplat".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate