Încă o fotografie cu Liviu Dragnea din pușcărie ar fi scăpat pe internet. Fostul lider PSD, înfățișat la el în celulă, în timp ce fumează o țigară

Încă o fotografie cu Liviu Dragnea din pușcărie, ar fi scăpat pe internet.

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

Liviu Dragnea își ispășește ultimele zile de carantină la Penitenciarul Rahova din București.
Cu puțin timp înainte ca Dragnea să afle dacă își va ispăși pedeapsa acolo sau va fi mutat, noi controverse apar în jurul său.
Mai exact, pe internet a început să circule o serie de imagini care l-au surprinde pe fostul lider PSD după gratii. Îmbrăcat în trening, cu ochelari și cu o atitudine modestă, imaginile cu Dragnea au devenit imediat virale. Ultima care a apărut îl înfățișează în timp ce trage cu sete dintr-o țigară, la el în celulă.
De data aceasta, internauții și-au pus semne de întrebare cu privire la veridicitatea fotografiei, însă nimeni nu a confirmat sau infirmat originea sa.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Specialiștii spun că ar fi vorba de un trucaj

Prima imagine care s-a viralizat pe rețelele de socializare îl arată pe Dragnea într-o celulă, alături de un coleg. În ciuda faptului că toată lumea l-a recunoscut pe fostul lider PSD, un specialist a analizat imaginea și este de părere ca ar fi vorba de un simplu trucaj. (Imaginile - în GALERIA FOTO)

”Lumina din spatele lui (n.r. Liviu Dragnea) nu se justifică, ar fi trebuit să aibă o sursă de lumină în încăpere. De asemenea, detaliile pe fața bărbatului din plan îndepărtat nu puteau fi văzute în detaliu dacă poza era reală. Plus că ferestrele sunt prea mari pentru o celulă”, a explicat acesta pentru cancan.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate