Inca o lovitura crunta pentru Chef Florin Dumitrescu! Sandvisurile promovate de el au ajuns sa coste doar 3 lei, de la 13,5 lei cat erau initial!

Dupa ce pe internet au aparut fotografii si referinte negative despre sandvisurile pe care chef Florin Dumitrescu le promoveaza, produsele alimentare au suferit o scadere spectaculoasa de pret: de la 13 lei la…3 lei!

Distribuie pe:

fara descriereIn urma cu cateva zile, pe internet si in presa apareau fotografii si pareri foarte proaste despre sandvisurile pe care Florin Dumitrescu le promoveaza!

fara descrierePotrivit metropotam, site-ul care a publicat fotografiile in premiera cu aceste produse desfacute, sendvisurile ar fi cam goale iar pretul, de 13,5 lei, ar fi cam exagerat!

fara descriereChef Dumitrescu a incercat ulterior sa “mai adauge” cateva “ingrediente” spunand ca gusturile sunt relative iar pretul nu ar fi exagerat, tinand cont ca pe piata se gasesc altele si mai scumpe!

Ei bine, pe internet a aparut acum o fotografie realizata intr-un hypermarket in care se poate vedea ca pretul sandvisurilor a fost redus drastic, de la 13 lei la doar 4, respectiv 3 lei

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate