Încă o lovitură grea pentru Andreea Bălan! Suma pierdută este uriașă! Dezvăluiri exclusive

Recent externată din spital din cauza unui abces abdominal, Andreea Bălan mai primește o lovitură.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Andreea Bălan
Andreea Bălan a avut un an prost

E clar, nu a fost anul Andreei Bălan. După probleme grave de sănătate și trei operații în luna martie, un divorț, o pandemie care a lăsat-o fără spectacole și alte probleme medicale, vedeta mai primește o lovitură. Una mare, în valoare de 90.000 euro.

Andreea Bălan, pagubă de 90.000 euro


In articol:

Andreea Bălan a pierdut procesul prin care își propusese să intre în posesia unui imobil pentru care a plătit mai bine de 90.000 de euro, în urmă cu 13 ani. Vedeta plătise această sumă ca avans pentru achiziționarea unui apartament de lux de trei camere, într-un cartier nou situat în zona Baicului. Proiectul nu a fost finalizat niciodată, banii au dispărut iar păgubiții au rămas și fără bani și fără proprietate.

Andreea Bălan
Andreea Bălan a pierdut 90.000 euro în aceast afacere

Este și cazul Andreei Bălan, care încearcă de mai bine de un deceniu să rezolve această situație. Interpreta și-a luat adio de la bani, însă tot ce mai speră este să intre în posesia apartamentului. Planul ar fi fost ca toți cei care au plătit avans să ceară trecerea în cartea funciară, pentru a putea continua pe cont propriu lucrarea abandonată. În acest fel, paguba s-ar mai fi diminuat.

Bani pe degeaba

În urmă cu două săptămâni, judecătorii de la Tribunalul București  au respins cererea păgubiților, în frunte cu Andreea Bălan, ca neîntemeiată. Hotărârea nu este definitivă.

Citeste si: Bombă în mass-media din România! A fost dat afară după 37 de ani. Conflict de interese? - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan, adevăratul motiv pentru care nu postează poze cu iubitul ei! Nimeni nu se astepta la asta

Citeste si: Andreea Bălan, vizită surpriză! A venit să-i vadă fetițele. George Burcea se va înfuria când va afla: „Ce râde!”

Citeste si: Andreea Bălan, vizită surpriză! A venit să-i vadă fetițele. George Burcea se va înfuria când va afla: „Ce râde!”

În acest moment, lucrurile devin și mai complicate, în sensul că oamenii nu pot face nimic, în lipsa unui document care să arate că sunt proprietari pe respectivul imobil. Ei nu au voie să facă lucrări și nici măcar să intre pe respectiva proprietate. Asta în ciuda faptului că au plătit sume uriașe de bani, visând ca într-o bună zi să se mute la casă nouă.

Istoria cartierului care nu s-a mai ridicat niciodată

Andreea Bălan bloc
Așa arată cartoerul în care Andreea Bălan trebuia să locuiască de acum 10 ani

Firma care a început ridicarea complexului imobiliar a intrat în insolvență în anul 2010, iar pentru a acoperi datoriile, lichdatorul a încercat să vândă 4 blocuri la licitație. Nimeni n-a plătit însă suma cerută: 10 milioane euro. Pentru a scoate imobilele la licitație, firma a denunțat unilateral contractele cu cei care plătiseră avans, iar în acest moment, întreaga situație a intrat într-un blocaj total. Conform sepcialiștilor, ar fi nevoie de crica 7 milioane euro pentru finalizarea proiectului.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Află dacă ai energii negative în casa ta, dar și cum poți scăpa de ele. Tot ceea ce îți trebuie în acest sens este un pahar cu apă

Se întâmplă mâine, 2 decembrie! Iese lumea în stradă. Sute de români declanșează protestul

Rețetă: Cea mai bună negresă de post! Se prepară extrem de simplu. Care e ingredientul secret care o face atât de bună?

Viviana Sposub, declarații surprinzătoare la adresa Andreei Bălan: "Acum sunt cu fostul ei soţ"

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost la un pas de operație. Ce spune artista: ”Îmi făcusem testamentul vocal”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies