Încă o pierdere în lumea folclorului românesc! O interpretă cunoscută de muzică populară a încetat, astăzi, din viață

Doliu în lumea muzicii poplare. O interpretă de muzică populară a murit astăzi. Despre cine este vorba?

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Decesele în lumea muzicii populare par să nu se mai termine. După ce, Petrică Mîțu Stoian și Benone Sinulescu, au părăsit această lume, în urmă cu puțin timp, astăzi, o altă interpretă de muizcă populară s-a stins din viață.

Despre cine este vorba?

După aproape cinci decenii de carieră, una dintre cântărețele preferate a lui Nicolae Ceaușescu, Tita Bărbulescu, căci despre ea este vorba, a încetat astăzi din viața.

Tita Bărbulescu, în vârstă de 85 de ani, a pierdut lupta cu viața, astăzi, 5 decembrie. Artista a lăsat durere în urmă, dar amintirea ei va rămâne vie în sufletul oamenilor care au iubit-o, prin sutele de cântece pe care le-a interpretat de-a lungul carierei sale. 

Tita Bărbulescu a avut o carieră de peste 40 de ani. Regretata artistă a fost una dintre favoritele fostului președinte, Nicolae Ceușescu, din perioada regimului comunist.

S-a remarcat în industria muzicală de la vârsta de 14 ani. Talentul desăvârșit și munca îndelugată au menținut-o pe Tita Bărbulescu multă vreme în topul celor mai mari intepreți de muzică populară. 

Aproape 5 decenii i-a petrecut pe scenă, regretata artistă a încântat lumea cu vocea ei și asta a făcut-o să fie apreciată și iubită în toți acești ani. 

Citeste si: Zi neagră pentru muzica populară românească. Viorica Galan Dumbravă s-a stins din viață, la 4 ani de când soțul ei a decedat: "S-a regăsit cu iubitul ei"

Tita Bărbulescu a părăsit, astăzi, această lume, dar cântecele ei o vor păstra veșnic vie în amintirea familiei, apropiațiilor și a tuturor fanilor artistei, care au iubit-o și i-au apreciat munca și talentul.

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Fanii și colegii de breaslă, devastați de pierderea Titei Bărbulescu

În semn omagial, colegii Titei Bărbulescu au postat  un videoclip cu pozele artistei, de-a lungul carierei sale, pe pagina sa de Facebook și tot ei au fost cei care făcut anunțul trist public. 

"Azi ne-a părăsit Emblema Argeșului d-na Tita Barbulescu (...) Dumnezeu s-o ierte!",  potrivit unei postări, de pe Facebook.

“Astăzi puțini mai cântă din suflet pentru că nu le mai cântă sufletul. Ea cânta cu sufletul și publicul o iubea sincer și curat!”, a declarat artista de muzică populară Elena Sima.

De asemenea, fanii artistei ar fost profund afectați de pierderea artistului lor preferat, aceștia au ținut să-i acorde un un ultim omagiu regretatei interprete. 

"Nu creeeeed(...) Condoleanțe!Dumnezeu să o odihnească!(...) SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI! REGRETE ETERNE! DUMNEZEU S-O IERTE(...) Dumnezeu s-o odihnească! Mare artist... Felicitări pentru omagiu!(...) Mare voce ....Dumnezeu s-o odihnească în pace (...)Offf Dumnezeu să o ierte, ne rămîn cîntecele", sunt doar câteva din comentarile îndurerate ale fanilor. 

Citeste si: O celebră interpretă de muzică populară, îngenuncheată de durere. Artista și-a pierdut ambii părinți, în decursul a 12 zile: "Aveam senzația de gol și pustiu"

Tita Bărbulescu a murit astăzi, 5 decembrie, la ora 07.00. În momentul de față, nu se știe motivul exact, pentru care artista ar fi încetat din viață.  

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies