Încă un actor a fost răpus de coronavirus. Era cunoscut pentru rolul din Star Wars

Este doliu în lumea filmului. Un alt actor a fosr răpus de COVID-19. Este vorba despre Andrew Jack, cunoscut din "Star Wars". Acesta a murit la vârsta de 76 de ani după ce fusese infectat cu temutul virus..

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Încă un actor a fost răpus de COVID-19. Era cunoscut pentru rolul din „Star Wars”

Andrew Jack nu a reușit să își ia rămas bun de la soția lui înainte să moară


In articol:

Actorul Andrew Jack, cunoscut pentru rolul din franciza ''Star Wars'', a decedat la vârsta de 76 de ani, din cauza COVID-19, a anunţat impresara sa, potrivit presei străine.

Actorul a făcut parte din distribuţia ''Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi'', interpretându-l pe generalul Ematt, precum şi din distribuţia ''Solo: A Star Wars Story'' şi ''Episode VII - The Force Awakens''.

Citeste si: Anunț de ultimă oră despre pensii. Ce se întâmplă cu banii românilor înainte de sărbătorile pascale!

Citeste si: Scene de groază la Survivor România! Războinica Lola, plină de sânge! Medicii au intervenit de urgență

Citeste si: Strigătul de disperare al rudelor celor uciși de COVID-19. Secvențe apocaliptice în spitalul groazei din Suceava: „Din sacii negri se aud..”

Andrew JAck care lucra şi ca antrenor de dicţie. El nu a putut să o ''vadă sau să vorbească'' înainte de de a-și da ultima suflare cu soţia sa, de care era ''îndrăgostit nebuneşte''. Femeia se afla în carantină în Australia, potrivit impresarei lui Jack, Jill McCullough.

Încă un actor a fost răpus de COVID-19. Era cunoscut pentru rolul din „Star Wars”

Aceasta a adăugat că actorul a decedat marţi, ''de COVID-19'', pe când era internat în oraşul Chertsey din comitatul Surrey, Anglia. Printre clienţii lui Andrew Jack la cursurile de dicţie s-au aflat actorii Robert Downey Junior şi Chris Hemsworth.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate