LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Încă un deces a fost înregistrat în România. Bilanțul a urcat la 26 de morți

Încă un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus, un bărbat de 65 de ani din Timiş . Bilanţul a urcat la 26 de morţi

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Încă un deces  în România. Bilanțul a urcat la 26 de morți


In articol:

Încă un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus a fost anunţat, vineri seară, 27 martie. Este vorba  de un bărbat de 65 de ani din judeţul Timiş, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare. Bilanţula urcat astfel la 26 de morţi.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, al 26-lea deces este al unui bărbat în vârstă de 65 ani, din judeţul Timiş, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare.

El a fost internat în 10 martie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, iar din 25 martie a fost intubat, în secţia de ATI.

Citeste si: Caz rar in lume de la izbucnirea pandemiei: O pisica, infectata cu coronavirus de la stapanul bolnav

Citeste si: Paulo Dybala, vesti bune dupa ce a fost depistat pozitiv: "Am avut simptome intense, dar astăzi mă simt mult mai bine"

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel a venit fără mască la întâlnirea cu Firea și primarii de sector! Managerul de la Matei Balș, singurul participant la ședință fără protecție

În 27 martie el a fost confirmat pozitiv la COVID-19 şi a murit în aceeaşi zi.

"Şi în acest caz s-a declanşat ancheta epidemiologică pentru a fi instituite măsurile necesare", afirmă Grupul de Comunicare Strategică.

Bilanțul a urcat la 26 de morți 

În urmă cu puțin timp, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că a fost înregistrat al 25-lea deces cauzat de coronavirus, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de de 81 ani, din Bucureşti, internat prin Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sf. Ioan în 26 martie. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate