Încă un mesaj îngrijorător al Oanei Lis după ce a anunţat că a vrut să se sinucidă: "Nu mă simt bine!"

Oana Lis dezvăluia zilele trecute că se luptă cu depresia şi că s-a gândit chiar şi la sinucidere din cauza problemelor de sănătate ale lui Viorel Lis.

Autor: R.L.

 

Oana Lis dezvăluia zilele trecute că se luptă cu depresia şi că s-a gândit chiar şi la sinucidere din cauza problemelor de sănătate ale lui Viorel Lis.

Soţia fostului primar al Capitalei spune că i-a trecut prin cap să îşi pună capăt zilelor pentru că se simte depăşită de greutăţile vieţii. Oana Lis a scris aseară un alt mesaj care i-a îngrijorat pe prietenii ei de pe Facebook.

"În seara asta nu mă simt aşa bine. Sunt cam tristă! Spuneti-mi şi mie ceva frumos", a scris Oana Lis pe Facebook.

 

Oana Lis s-a gândit să se sinucidă

Oana Lis pare depăşită de probleme şi are momente când ar vrea să moară.

„E greu, sincer. E foarte greu, dar mă gândesc că eu sunt mai tânără şi mai puternică şi pot duce. Nu mă simţeam bine, aveam momente în care voiam să-mi iau viaţa, aveam numai gânduri negre. Era o antagonie foarte ciudată, că eu iubesc viaţa. Atunci când iubeşti să mănânci, să dansezi, înseamnă că iubeşti viaţa”, a spus Oana Lis la TV.

Oana Lis a reuşit să depăşească momentele foarte dificile chiar cu ajutorul soţului ei, Viorel Lis. „Are şi ea momente în care se sperie de toate, atunci încerc să o consolez”, a declarat şi fostul primar al Capitalei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anunţ de la meteorologi! Urmează urgia în luna noiembrie. Vor fi temperaturi de îngheţ

Dezvăluire neaşteptă despre Borcea! Un cunoscut aduce acuzaţii grave la adresa lui: „Dădea contracte de 10.000 şi nu plătea nimic la stat”

Alertă în Oradea! Un tânăr a furat bani de la un bancomant şi a fost surprins de camerele video. Tu l-ai văzut?

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunț major pentru românii care au peste 65 de ani. Toți trebuie să știe. E decizia momentului

Nu combina niciodată acest fruct cu aceste medicamente! Se crează o substanță toxică care îți poate provoca chiar și moartea! Profesorul Mecincopschi avertizează

Detaliul pe care trebuie să-l știți atunci când vă cumpărați electrocasnice

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies