Încă un român omorât fără milă de prietenul său marocan! Robert a fost strangulat cu un șiret, iar trupul abandonat la subsol

Momente de groază în Italia, acolo une Robert a sfârșit tragic! Călău i-a fost Ali, prietenul său de origine marocană! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi și cum s-a ajuns la acest deznodământ îngrozitor?!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Robert, un adolescent din România, în vârstă de doar 17 ani, a fost ucis cu sânge rece de prietenul său Ali, un marocan, în vârstă de 21 de ani! Crima a avut loc în Italia, în holul clădirii unde

ucigașul închiriase o cameră pentru câteva zile. La ultimele clipe din viața victimei a luat parte un alt român, care a stat pe margine și a privit întreaga scenă, fără a interveni. 

Un marocan și-a ucis fără milă prietenul român

Într-o zi, din dorința de a se răzbuna și a-i da o lecție lui Robert, Ali l-a așteptat  în holul clădirii în care închiriase o cameră pentru câteva zile. Scanadlul dintre cei doi a degenerat și s-a ajuns inclusiv la violențe. Marocanul și-a pierdut cumpătul și cu un șiret l-a stragulat pe român. 

A încercat în zadar să îndepărteze ștreangul de la gât, însă, în cele din urmă a cedat și și-a dat ultima suflare. De pe margine, un alt român a privit ultimele momente din viața lui Robert, dar nu a intervenit. Criminalul i-a târât trupul neînsuflețit până la subsolt acolo unde l-a abandonat și a plecat liniștit să-și vadă de viață. 

Crima îngrozitoare a ieșit la iveală sâmbătă, 8 ianuarie 2021, după ce membrii familiei lui Robert au făcut plângere la poliție, dar au lansat un apel și pe rețelele de socializare, în speranța că-l vor găsi pe român. 

 „ Suntem îngrijorați, Robert a dispărut de ieri, dacă știe cineva ceva, vă rugăm să ne scrieți”, au scris mama și frații lui Robert pe Facebook. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ce l-a împins pe marocan să-și ucidă cu sânge rece prietenul 

Se pare că Robert începuse o relație cu fosta iubită a marocanului, care a fost orbit de gelozie și nu a putut accepta despărțirea de tânără.

Marocanul a fost prins de oamenii legii din Italia și este anchetat. El trebuie să dea explicații în fața oamenilor legii și urmează să-și primească condamnarea. 

„Era la o întâlnire cu prietena lui….. Fostul iubit a fost gelos și s-a dus după ea. Așa că s-a dus jos și l-a strangulat”, relatează presa din Italia.

Ahmed Sami El Bourkadi și

Ahmed Sami El Bourkadi, Ioana Vanesa Burlacu și Youssef Jniyah 

Un alt marocan, suspect principal într-o dublă crimă din Iași 

Ahmed Sami El Bourkadi, un tânăr de orgine marocană, student la Facultatea de Medicină din Iași, a devenit peste noapte cunoscut, după ce a devenit suspectul principal într-un dosar penal de omor deosebit de grav. Acesta este anchetat pentru uciderea a doi colegi de-ai săi: Ioana Vanesa Burlacu și Youssef Jniyah, iubitul ei marocan. 

Citeste si: Părinții studentului marocan ucis în vila din Moara de Vânt, reacție neașteptată: "Ne simțim onorați și liniștiți!" Ce au spus despre Vanesa Burlacu, tânăra care a murit alături de Youssef?

Cei doi au fost măcelăriți în vila în care stăteau cu chirie, de la Moara de Vânt, acolo unde ar fi avut parte de o moarte cumplită. Pe trupul tinerei specialiștii au identificat nu mai puțin de 33 de urme de înjunghiere, iar pe trului tânărului circa 17. Mai mult, după ce s-a asigurat că cei doi sunt morți, criminalul a încercat să incendieze trupurile neînsuflețite, dar și vila, în speranța că-și va șterge toate urmele, doar că ultima parte a planului său nu a reușit. 

Citeste si: Unchiul lui Ahmed Sami El Bourkadi, condamnat pentru o crimă similară cu cea în care este anchetat nepotul său! Ies la iveală detalii nebănuite despre presupusul criminal de la Moara de Vânt

Ahmed Sami El Bourkadi a fost prins de oamenii legii în Italia, alături de iubita lui și adus înapoi în România unde continuă să dea explicații în fața anchetatorilor. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies