Inca un scandal in familia Crudutei, dupa divortul parintilor! Gestul radical al lui Nelu Crudu a enervat la culme rudele!

WOWbiz.ro a dezvaluit ieri, in exclusivitate, faptul ca mama Danielei Crudu a bagat divort de simpaticul Nelu, tatal vedetei. Potrivit surselor noastre, Florica nu mai suporta faptul ca sotul ei nu munceste, ba, mai mult, l-ar fi acuzat ca sta pe spinarea Danielei! Ei bine, de la acest divort, in familia Crudutei a inceput un alt scandal monstru! Iata despre ce este vorba!

Distribuie pe:

fara descriereCruduta si tatal ei se inteleg de minuneNelu Crudu, tatal Danielei, nu a fost vreodata in relatii stralucite cu familia sotiei care divorteaza acum de el. Fratii si parintii Floricai nu prea l-au avut pe Nelu la suflet si mereu l-au considerat un trantor, asta in ciuda faptului ca a reusit sa aiba grija de fetele lui dupa plecarea sotiei in Italia la munca! Cu toate aceste divergente dintre Nelu si familia sotiei, tatal Crudutei a facut si gesturi foarte frumoase pentru unul dintre fratii Floricai! Nelu a tinut-o la el acasa, in apartamentul din Ferentari pe Georgiana, verisoara Danielei din partea mamei. Georgiana este fiica unuia dintre fratii Floricai. Tanara a locuit impreuna cu Nelu pe toata perioada liceului – scoala terminata in vara aceasta!

fara descriereMama Crudutei, FloricaEi bine, surse din anturajul Danielei Crudu ne-au dezvaluit faptul ca de cand mama ei a depus actele de divort, in famile a inceput un nou scandal monstru! Pentru ca nu ar mai vrea sa aiba vreun contact cu familia Floricai, Nelu a dat-o recent afara din casa pe Georgiana, in ciuda faptului ca tanara a intrat la facultate in Bucuresti si are nevoie de o locuinta in Capitala. Ba, mai mult, Nelu ar fi schimbat  si yala la usa ca Georgiana sa nu mai poata intra in apartamentul din Ferentari!

fara descriereGeorgiana, verisoara Crudutei vrea sa paseasca pe urmele vedeteiSe pare ca, spun sursele noastre, acest scandal ar fi afectat serios si relatia dintre Cruduta si Georgiana, asta dupa ce in trecut, cele doua verisoare erau aproape nedespartite. Pana nu demult, Cruduta o lua dupa ea mai peste tot pe verisoara ei mai mica si avea grija de ea, incercand practic sa o introduca in lumea…buna!

fara descrierePana nu de mult, Cruduta si Georgiana se intelegeau de minune

EXCLUSIV! Momente grele pentru Daniela Crudu! Parintii ei divorteaza! Mama vedetei nu mai vrea sa auda de Nelu Crudu!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate