Incendiar! Ce spune Botezatu despre rochiile de mireasă alese de Brigitte la nunta cu Florin Pastramă! ”Prima ținută a fost ușor împopoțonată, iar tiara demodată”

Cătălin Botezatu a lăudat cea de a doua rochie de mireasă purtată de Brigitte Sfăt la nunta cu Pastramă, însă de prima, nu a fost mulțumit

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Duminică, Brigitte Sfăt s-a măritat cu Florin Pastramă, și în fața lui Dumnezeu, după ce, în urmă cu o lună, s-a cununat cu el civil! Într-un cadru feeric, alături de familie și prieteni, bruneta a radiat pe tot parcursul evenimentului, semn că fericirea a revenit în viața ei.

La căsătoria cu Florin, vedeta a purtat două ținute, comentate pe larg de designerii de top din România. Unul dintre ei și Cătălin Botezatu, cel care a pus punctul pe ”i” în privința rochiilor miresei, alegeri vestimentare despre care creatorul de modă a vorbit extrem de obiectiv.

”Prima rochie, din punctul meu de vedere, nu a fost o alegere prea fericită. A fost ușor împopoțonată, de la tiara aceea, care este un model vechi, aș putea spune chiar depășit, până la ținuta în sine. Însă, știți cum este, orice mireasă se visează într-un anume fel”, a spus Bote.

Într-un live exclusiv, în premieră pentru WOWbiz.ro, Cătălin a detaliat cele spuse și a vorbit la scurt și obiect despre prima rochie a doamnei Pastramă. ”Este una cu un decolteu normal. Nu a rupt gură târgului din punct de vedere al designului! Să nu se înțeleagă că sunt invidios, am îmbrăcat-o de multe ori pe Brigitte, și pe sora ei, dar, acum, a fost ceva prea simplu! Este posibil să fi purtat semnătura unui creator din străinătate sau chiar român, dar modelul nu a impresionat deloc. În plus, tiara aleasă a fost mult prea mare, de modă veche, culmea asortată cu corsetul! Ce să spun, era prea mult, prea castelană în partea de sus față de cea de jos! Nepotrivit”, a comentat Bote.

Citeste si: Simona Halep a făcut spectacol în faţa ziariştilor la Wimbledon: „E prima oară când spun asta”

Citeste si: Shakira, devastată după moartea lui: "Ai plecat pentru totdeauna..."

Citeste si: Un bărbat a fost surprins în timp ce viola o fetiță de șase ani în toaleta unui restaurant. Era complet gol și plin de sânge

fara descriere

Brigitte Sfăt s-a măritat cu Florin Pastramă! Ce a spus Bote despre cea de a doua rochie de mireasă

Pe de altă parte, Brigitte Sfăt s-a măritat cu Florin Pastramă în ținuta pe care și-a dorit-o. Mai mult, a doua vestimentație a fost una fabuloasă. ”Brigitte este o femeie frumoasă, are un corp superb, deși nu mai este o tânără de 20 de ani, ci o persoană de 41 de ani. Este însă extrem de îngrijită și atentă cu ea. Rochia a doua a fost mai glam, una în care poți să te miști mai bine, să te simți comodă, este mai pe stilul ei. Este strălucitoare, o caracterizează. Pentru cunoscători, a fost o vestimentație statuară, tipul de rochie care a consacrat-o! Să recunoaștem, a avut  și pe ce să o pună, fiindcă, așa cum spuneam, are un corp perfect! O bilă neagră aici pentru accesoriul acela  pe cap, nu se potrivește. În rest, nimic de comentat”, a conchis Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate