Incendiu Dascălu - Ilfov. O hală în care se află bazine cu acetonă şi alte substanţe inflamabile a ars ca o torță

Incendiu Dascălu - Ilfov. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seară la o hală din localitatea Dascălu, în care se află bazine cu acetonă şi alte substanţe inflamabile, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov, care precizează că nu sunt persoane rănite.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Incendiu la o hală

Update 23:15 - Sacii cu azotat de amoniu se aflau la 10-15 metri de locul unde flăcările se manifestau cu violență, dar cu ajutorul unui utilaj, pompierii au reușit mutarea lor, a precizat la Digi24 Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București - Ilfov. Pericolul s-a mai diminuat, dar focul este în continuare violent și degajează o coloană groasă de fum care este purtată de vânt spre localitatea Gagu.

Incendiu Dascălu - Ilfov.  La fața locului acționează 18 autospeciale ale ISU București, dar se acționează cu prudență, de la distanță și probabil va mai dura până la lichidarea incendiului.

Citeste si: Galați: 100 de oameni, evacuați în ger de o explozie

Pompierii au fost nevoiți să se alimenteze cu apă de la un operator economic aflat la 14 km distanță, informează digi24.

Incendiu Dascălu - Ilfov.  Hala se află la circa 400 de metri de drumul județean, iar autoritățile cer populației să stea acasă, cu geamurile închise și mai ales să nu vină la fața locului. Eventualii gură-cască și amatorii de filme cu telefonul - care n-au lipsit - vor fi îndepărtați cu poliția.

”Incendiu la o hală de producţie, posibil tipografie, în localitatea Dascălu, Ilfov. Construcţia nu are spaţii învecinate la care incendiul se poate extinde, nu sunt persoane rănite”, conform ISU Bucureşti - Ilfov. În interiorul clădirii sunt bazine cu acetonă şi alte substanţe uşor inflamabile.

Citeste si: Familia unei românce ucise de iubit în Belgia trăiește un coșmar! Se tem că bărbatul nu își va ispăși toată pedeapsa primită

Citeste si: Cum arăta și cum se îmbrăca Andreea Tonciu înainte să apară la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Nunta secretă din familia Ilenei Ciuculete! Nepotul cântăreţei s-a însurat, iar la petrecere a participat şi mama Ilenei! FOTO

la intervenţie participă 16 autospeciale de stingere, două autoscări, două ambulanţe SMURD.

Incendiu Dascălu - Ilfov.  Resurse de apă în zonă sunt limitate., potrivit news.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate