Incendiu imens in Piata Rahova! Focul a pornit de la un gratar uitat aprins!

Un puternic incendiu a izbucnit aseara in Piata Rahova. Centrul comercial a fost distrus de focul pornit de la un gratar uitat aprins.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePompierii au intervenit cu 12 autospeciale cu apa si spuma. Incendiul a izbucnit de la un restaurant din piata care i-ar apartine lui Nicolae Paun, liderul Partidei Romilor.

"Din cauza particularitatii constructiei, incendiul s-a dezvoltat foarte rapid. Avem foarte multe linii de furtun intinse pentru ca reteaua de hidranti face fata destul de greu fata de necesarul pe care il avem noi pentru autospeciale", a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant ISU Bucureşti, pentru romaniatv.net.

Ne-a mistuit de tot. Vindeam hăinuţe de copii. Nu mai am nimic", a spus un păgubit.

Nimeni nu a fost rănit în incendiu, în schimb, 600 de metri pătraţi din clădire s-au făcut scrum. Complexul comercial aparţine familiei deputatului Nicolae Păun.

"E vorba de o neglijenţa clară, din partea celor de la restaurant care nu au fost în stare să stingă gratarul.  E o paguba mare, eram asiguraţi, dar nu ne ajută la nimic. O sa vedem daca mai renovam, ori o bagam in demolare si reconstructie", a declarat pentru România TV Nicolae Păun.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate