Incendiu in blocul unde a locuit maestrul Mircea Albulescu. Marele actor avea un apartament care semana mult cu o biblioteca. VIDEO EXCLUSIV!

Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata pe Bulevardul Magheru, chiar in blocul unde a locuit timp de 50 de ani maestrul Mircea Albulescu. Echipajele de pompieri au actionat prompt si focul a fost stins in aproximativ doua ore.

Autor: Lili Lascar

Incendiul a izbucnit in apartamentul unei pensionare, la etajul opt, din pricina unei candele. Pompierii au ajuns la scurt timp dupa ce s-a sunat la 112, iar varstnica a fost transportata la spitalul Universitar, constienta si in stare stabila.

In imobilul respectiv a locuit, jumatate din viata, marele actor Mircea Albulescu.

Regretatul maestru a fost fidel locuintei sale, un apartament care valoreaza in jur de 100.000 de euro, timp de 50 de ani, el achizitionandu-si proprietatea la jumatatea anilor ’60, la cativa ani dupa ce stabilimentul a fost construit.

Locuinta lui Albulescu, mostenita de fiul sau, arata si astazi ca o biblioteca, marele actor fiind un colectionar impatimit de carti. Cum avea o ora la dispozitie, acesta se retragea in biroul lui si lectura.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies