Incendiu la Exatlon! Autoritățile cred că a fost o mână criminală! Localnicii se plâng că au fost intoxicați cu fum

Un incident mai puțin obișnuit are loc de câteva săptămâni în localitatea lângă care se filmează Exatlon, în Republica Dominicană.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Sunt probleme mari în Las Terrenas, localitatea domincană lângă care se filmează Exatlon. Locuitorii din cartierul La Granja se plâng că nu mai pot respira din cauza fumului gros care se ridică zilnic din cauza unor incendii de la groapa de gunoi din apropiere. Și locuitorii din alte cartiere s-au plâns de intoxicații cu fum otrăvitor de la deșeurile arse acolo.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Presa din Republica Domincană relatează că problema este una cât se poate de serioasă iar polița municipală este în alertă, bănuindu-se că există o mână criminală care dă foc deșeurilor. Pe de altă parte, Ministerul Mediului caută soluții pentru mutarea gropii de gunoi de lângă Las Terrenas, mai ales că în ultimii ani zona a început să prospere de pe urma turiștilor străini. 

Citeste si: Mario Fresh a filmat videoclip în Republica Dominicană

Citeste si: Prima reacție a Anei Morodan după ce a fost eliminată de la show-ul din Asia

Citeste si: Mario Fresh s-a intors acasa: „Costin a fost mentorul meu si cel care m-a 'tinut' in Exatlon atat de mult!”

Mai multe producții internaționale printre care și Exatlon România, se filmează lângă Las Terrenas, iar echipele care realizează show-ul sunt cazate în această localitate situată în Peninsula Samana din Republica Dominicană.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate