Incendiu la gară! Pompierii intervin de urgență

Un incendiu devastator a avut în Gara Oravița. Pompierii au intervenit de urgență.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un incendiu masiv a avut loc în Gara Oravița în această seară. Câteva dintre vagoanele dezafectate au luat foc. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Secției de Pompieri Oravița.

Citeste si: Cea mai mare aroganță a lui Ionuț Jaguarul! S-a fotografiat AȘA și a urcat poza pe Instagram. Să vezi ce era în spatele mașinii

„În jurul orei 18:40, inspectoratul nostru a fost anunțat prin apel 112, despre izbucnirea unui incendiu în gara orașului Oravița, la niște vagoane dezafectate. Au intervenit de urgență 2 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Oravița cu sprijinul a două autospeciale de stingere.

Citeste si: Catrinel Sandu trece prin momente cumplite! Primele declarații, după ce tatăl ei a ajuns la spital

Ajunse la față locului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifestă violent la 4 vagoane și amenință să se propage la alte trei vagoane și un depozit. În aproximativ 15 minute de la anunțare, pompierii militari au reușit să localizeze incendiul și au acționat și pentru îndepărtarea celorlalte vagoane din apropierea celor cuprinse de flăcări”, a declarat plt maj. Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, pentru realitateaderesita.net.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: