Incendiu puternic într-un bloc de locuințe! O persoană a murit

Incendiu puternic într-un bloc de locuințe! O persoană a murit, alte zeci de persoane au fost evacuate, pompierii s-au luptat ore întregi cu focul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Incendiu de proporții într-un bloc de locuințe din municipiul Buzău. O persoană a murit, iar zeci de locatari au fost evacuați imediat.


In articol:

Alarma a fost dată în jurul orei 4.30 dimineața, atunci când a fost anunțat la 112 incendiul. Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că focul ardea mocnit, existând o degajare mare de fum. S-a solicitat societăților de utilități să oprească furnizarea gazelor și a curentului electric.

Citeste si: După ce s-a iubit cu Aurel, ispita Alexandra a fost cerută de soție!

Citeste si: Mesaj emoționant al Iuliei Vântur pentru părinții ei: ”Te iubesc, tată! Te iubesc, mamă!”

Citeste si: Cea mai sexy tenismenă din România a absolvit Facultatea! Andrada Surdeanu a sărbătorit evenimentul cu tatăl care a bătut-o la un turneu de tenis! FOTO

De asemenea, au fost evacuaţi toţi cei 25 de locatari ai blocului, care au stat în faţa clădirii pe toată durata intervenţiei pompierilor. O femeie şi un copil care au fost intoxicaţi cu fum au fost preluaţi de ambulanţă. În locuința care a luat foc, pompierii au găsit cadavrul unui pensionar în vârstă de 86 de ani.

Bărbatul care a fost găsit fără viață a rămas văduv acum câteva zile

Potrivit primelor informații, incendiul ar fi pornit de la o lumânare lăsată nesupravegheată. Soția bătrânului a murit în urmă cu o săptămână, așa că se crede pensionarul lăsase aprinsă o lumânare pentru aceasta, gestul fiindu-i fatal.

În urmă cu un an, în data de 12 iunie, un apartament situat la ultimul etaj al aceluiaşi bloc, dar în care nu se afla nimeni, a luat foc de la o lumânare uitată aprinsă, iar locatarii au fost evacuaţi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate